Ostalo > Offtopic

To nije čovek već MONSTRUM !!!

<< < (8/9) > >>

sasacg:
Ovog imbecila treba najstorzije kazniti...

Nisu sad poceli da se desavaju ovi slucajevi,nije se sad pojavila epidemija sakacenja i ubijanja zivotinja...Taj problem postoji od ranije,ali je nekome izgleda ovaj trenutak odgovarao da pokrene citavu pricu....

Sasa Dimitrijevic:
Pa nije rec o psu, njemu licno. Nego o tome da treba da se pobedi zelja tog monstruma, sto je odsekao noge psu. Da pas ostane da zivi...
Slazem se sa akcijom da mu se nadju proteze, i da ga udomi neko i da nastavi da zivi, bas za inat tom monstrumu koji je to uradio..

A njemu bih pozeleo da ga lepo strpaju u zatvor na najmanje 10 godina.. Jer  ko je u stanju da uradi zivotinji tako nesto, ladno ce to uraditi i ljudima.. Svet je pun debila i monstruma koji se trebaju ocistiti..

PEJABG:

--- Citat: r3d  April 17, 2010, 09:45:21 pre podne ---A jbt sta ste se nalozili na to...Stvarno mi nije jasno...Odsekao neko psu sape, pa sta, nije genocid. Vise se prica o ovom nego kad nadju coveka iskasapljenog!

--- Kraj citata ---
meni je vise zao kad neko ubije ili osakati nesrecnu i nemocnu zivotinju nego coveka, zabole me kurac sto su na severu upucali nekog narko dilerra, bole me kurac za onog fegeta francuza sto su ubili, bole me kurac za svakog taksistu koji najebe.... ali mi je zivotinje zao!!

breshahils:

--- Citat: PEJABG  April 17, 2010, 12:40:06 posle podne ---bole me kurac za svakog taksistu koji najebe.... ali mi je zivotinje zao!!

--- Kraj citata ---

ajoj, ajoj... pa taj taxista možeš biti i ti ili neko tvoj majku mu.

--- Citat: Sasa Dimitrijevic  April 17, 2010, 11:28:33 pre podne ---Pa nije rec o psu, njemu licno. Nego o tome da treba da se pobedi zelja tog monstruma, sto je odsekao noge psu. Da pas ostane da zivi...
Slazem se sa akcijom da mu se nadju proteze, i da ga udomi neko i da nastavi da zivi, bas za inat tom monstrumu koji je to uradio..

A njemu bih pozeleo da ga lepo strpaju u zatvor na najmanje 10 godina.. Jer  ko je u stanju da uradi zivotinji tako nesto, ladno ce to uraditi i ljudima.. Svet je pun debila i monstruma koji se trebaju ocistiti..

--- Kraj citata ---

Sale svaka čast kao da sebe slušam.

Meni je žao i životinja i ljudi, sad saakati životinje a ako ima priliku to će raditi i ljudima e takvog treba saseći u korenu i jbt ga dok mu oči ne iskoče pa da se malo smiri.

vuksa:

--- Citat: r3d  April 17, 2010, 09:45:21 pre podne ---A jbt sta ste se nalozili na to...Stvarno mi nije jasno...Odsekao neko psu sape, pa sta, nije genocid. Vise se prica o ovom nego kad nadju coveka iskasapljenog!

--- Kraj citata ---

naravno da ima mnogo ljudi koji su na listi cekanja za operacije i mnogo ljudi kojima je potrebna pomoc...ali meni je vise zao zivotinja nego ljudi...to kad vidim kakvih ljudi ima

a video bih sta bi mislio da su tvog psa tako osakatili

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju