Ostalo > Offtopic

koliko trosite dnevno?

<< < (11/20) > >>

zile88:

--- Citat: pirat  April 26, 2010, 11:12:51 posle podne ---
--- Citat: zile88  April 26, 2010, 10:55:11 posle podne ---
--- Citat: pirat  April 26, 2010, 10:48:32 posle podne ---
--- Citat ---ako te bas zanima moj izgled evo ti http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,15320.15.html.
--- Kraj citata ---
ti ovako izgledas od 4 konzerve tune tj 300 dinara dnevno za hranu.. ???? ti si jbt takmicar , trebao si malo bolje da razmislis pre nego sto to kazes ...   :)
ne respekt za izgled i trud i sve ostalo ali izvini me sa ove teme dalje stvarno ne mogu da trosim vreme i reci ...

--- Kraj citata ---

ja da razmislim pre nego sto kazem ??? ja ti kazem istinu i ne nameravam da se raspravljam vise , jer krecu ruke da mi se tresu od nervoze (i manjka uh). Ti me nisi pitao glavnu stvar, nisam natural pa mi se moze, + imao sam krajem februara kad sam krenuo da regulisem ishranu 97 kila, sad sam vec mesec i po na 92 sto mi jako odgovara i zadovoljan sam time.

--- Kraj citata ---
ti ne kapiras o cemu ja pricam ...
a to da nisi natural svakako menja stvar- znaci ti imas pare i za aas :P ;D  
ne salu na stranu, ja mislim ovako ti onako , mozemo da se zajebavamo do sutra a to nicemu ne vodi ...

--- Kraj citata ---

definitivno ne vodi nigde ali ajd da zavrsim. Za "gear" hemije koja me je kostala 75 evra, sam skupljao novac malo po malo... Tu kuru koja je ralno trebala da traje  jedno 5-6 nedelja koliko sam uzeo, razvlacim je vec jos malo pa 12 nedelja-manje i redje doze, cisto da me pogura, tj radi...
Za sve sto sam rekao stojim, ja sam ~400 dinara dnevno ishrane, bez suplementa sam napravio ovo sto imam sada, ko ne veruje ne mora, ja znam, jos neki ljudi oko mene znaju i ja sam time zadovoljan.

tenssa:
Zile metandzija??

zile88:

--- Citat: tenssa  April 26, 2010, 11:23:30 posle podne ---Zile metandzija??

--- Kraj citata ---

he he, metandzija. Nuzno zlo, jeftino je , thai danabol je danas na trzistu najkvalitetniji oblik "metana", odgovara mi jer:
1. jeftin je
2. ne navlaci mi vodu - tu ulogu ima i ishrana
3. nisam izgubio snagu ni malo, a imam bar 5 kila manje od kad sam krenuo da ga pijem , cak sam na nekim partijama i ojacao
4. mislim da su vise nego dovoljne stavke 1-3 :D.

nickey:
/facepalm naturalci, alchemy ruulz... hahaha prpa a?

A i drugo neko koje sada na 300 ne znaci da je dok je nabacivao misic bio na 300 i oduvek bez supsa itd. Ne odu misici preko noci, a i na Vuksi se vidi junkuje...

Spartak:
a racunate li vi ljudi, npr ugljene hidrate koje pojedete,salatu, zacine,vodu,eventualno sok ?gradski prevoz/gorivo ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju