Ostalo > Offtopic

BODY FOR LIFE

<< < (3/3)

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: aca77  Maj 11, 2010, 05:20:03 posle podne ---nadala sam se da ce mi se javiti neko ko je probao program body for life. zato sam i zapocela ovu temu. preko prijateljice sam upoznala sampione iz ove knjige i za 12 sedmica programa su uspjeli da postignu takve rezultate da je meni to nevjerovatno. uspjeli su da me motivisu da krenem u teretanu. sad pravim program ishrane i zato se isfuravam jer sam htjela da bude raznovrsniji ali cu morti da se vrtim oko istog kao i vi. sto se tice tog sira,  valjda ce posluziti... hvala puno.

--- Kraj citata ---

Da li verujes u te anegdotalne price.. Za 12 sedmica su postali shampioni..
To mi lici kao Muscletech reklame: "Dodajte 14 kg misica pomocu naseg legendarnog kreatina."  :) 

Pa mi treniramo svi po najmanje 10-tak godina i vise.. Svi se mi vrtimo oko istog..
Razlika je samo sto su neki dosledni i disciplinovani, a neki ne..
Ne citamo nikave knjige, vec razmenjujemo misljenja na osnovu licnih iskustava..
I iskustava pravih sampiona koji imaju iza sebe pravih rezultata u ovom sportu.

Ja sam ti prvi dao najbolji savet, a ti si odmah prokomentarisala da ti nisam bio od pomoci...
A to je da dobro proucis delove foruma, koji su vezani za ishranu, suplementaciju i trening, ako zelis PRAVE rezultate...

Pozdrav i sve najbolje.. :)

tenssa:

--- Citat ---za 12 sedmica programa su uspjeli da postignu takve rezultate da je meni to nevjerovatno.
--- Kraj citata ---

Kakve rezultate, jesu li smrsali, nabacili misice ili sta vec, koja je svrha tog programa?

Poslusaj sta ti Sasa kaze jer ima zaista dosta iskustva iza sebe... ;) ;) ;)

aca77:
NE,NE,NE pogresno si me shvatio. Ne sampion kao ti koji se profesionalno bavis ovim sportom. Sampion u sprovodjenju programa i rezultata koji su postigli. na pomoc sam mislila vezano za ishranu. Naravno da za 12 sedmica niko ne moze izgledati kao i ti, logicno. Znam da je ova knjiga cista komercijala i da je napravljena za "amerikance" ali mi je olaksala da shvatim kako sve funkcionise. Odem u prodavnicu suplemenata i naravno ja trazim od lika da mi objasni sta i kako da koristim i on ne zna ( kaze mozes ovo ili ono i kako ja da znam sta) a ima i stomacinu. I kako onda on da mi kaze sta da radim i kako ja da njemu vjerujem sta od suplemenata da koristim? trazila sam samo laksi nacin da dodjem do potrebnih informacija.Ne znam NISTA o treningu i suplementima i onda se malo pogubim na forumu. Ocigledno moram shvatiti da i vi vrtite jedno te isto sto se ishrane tice. Izvini Sasa ako sam nesto pogresno rekla. I ne sumnjam u tvoje iskustvo.

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: aca77  Maj 11, 2010, 09:30:58 posle podne ---NE,NE,NE pogresno si me shvatio. Ne sampion kao ti koji se profesionalno bavis ovim sportom. Sampion u sprovodjenju programa i rezultata koji su postigli. na pomoc sam mislila vezano za ishranu. Naravno da za 12 sedmica niko ne moze izgledati kao i ti, logicno. Znam da je ova knjiga cista komercijala i da je napravljena za "amerikance" ali mi je olaksala da shvatim kako sve funkcionise. Odem u prodavnicu suplemenata i naravno ja trazim od lika da mi objasni sta i kako da koristim i on ne zna ( kaze mozes ovo ili ono i kako ja da znam sta) a ima i stomacinu. I kako onda on da mi kaze sta da radim i kako ja da njemu vjerujem sta od suplemenata da koristim? trazila sam samo laksi nacin da dodjem do potrebnih informacija.Ne znam NISTA o treningu i suplementima i onda se malo pogubim na forumu. Ocigledno moram shvatiti da i vi vrtite jedno te isto sto se ishrane tice. Izvini Sasa ako sam nesto pogresno rekla. I ne sumnjam u tvoje iskustvo.

--- Kraj citata ---

Ne naprotiv, nema potrebe da mi se izvinjavas.. Ja sam samo zeleo da ti kazem da cemo mi ovde mnogo bolje da ti pomognemo, nego neka knjiga, koja je kao i sto sama kazes pisana za amerikance, i koja sadrzi nama nepoznate namirnice.. Prouci malo ove forume, makar osnovne stvari, cisto da shvatis sustinu, i naravno kada budes postavila neko konkretnije pitanje, svako ce vrlo rado da ti odgovori i pomogne... Pogotovu sto si LADY to ti je prednost da dobijes brz odgovor od nas.. :)

Zaboravih da kazem jos na pocetku. Dobrodosla na forum..

aca77:
Hvala puno... Zato i jesam na forumu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju