Ostalo > Offtopic
50 Cent ''transformacija''
Pirat:
--- Citat: aragorn Maj 28, 2010, 09:12:28 pre podne ---Skinuti kilograme je stvar volje,kao i nabaciti ih.
Ja sam za 3 meseca skinuo 20kg,a da nisam nista specijalno se uzdrzavao,samo sam postovao par osnovnih principa.Sve to bez kardia,sem povremene setnje.
-nema slatkisa
-nema hleba
-nema sokova
-sasvim lagana vecera
Prosto kao pasulj.Samo treba istrajati.
Elem,posle 2 meseca pocinjes da osecas stres kao da radis na berzi,a mozak uopste ne radi....hehehe
--- Kraj citata ---
to sto si ti skinuo kilograme nema blage veze sa onim sto su oni uradili , ovi nije samo skidanje kilograma nego gubljenje i misicne mase i to do extrema , mada ja i dalje verujem da kamera i montaza i tekako ovde igraju ulogu....
nbg-v:
--- Citat: pirat Maj 28, 2010, 10:13:15 pre podne ---
--- Citat: aragorn Maj 28, 2010, 09:12:28 pre podne ---Skinuti kilograme je stvar volje,kao i nabaciti ih.
Ja sam za 3 meseca skinuo 20kg,a da nisam nista specijalno se uzdrzavao,samo sam postovao par osnovnih principa.Sve to bez kardia,sem povremene setnje.
-nema slatkisa
-nema hleba
-nema sokova
-sasvim lagana vecera
Elem,posle 2 meseca pocinjes da osecas stres kao da radis na berzi,a mozak uopste ne radi....hehehe
--- Kraj citata ---
mada ja i dalje verujem da kamera i montaza i tekako ovde igraju ulogu....
--- Kraj citata ---
pa dobro, svako veruje u ono sta hoce- tako i ti
al tvoj svaki post je neko filozofiranje - cak i kad mu stoji sve pred nosom i imas a ceo internet dotupan i stotine fotki i intervjua a i mogao bi i fim da pogledas pride, i onda ce ti sve biti jasno
aragorn:
--- Citat: pirat Maj 28, 2010, 10:13:15 pre podne ---
-nema slatkisa
-nema hleba
-nema sokova
-sasvim lagana vecera
--- Kraj citata ---
to sto si ti skinuo kilograme nema blage veze sa onim sto su oni uradili , ovi nije samo skidanje kilograma nego gubljenje i misicne mase i to do extrema , mada ja i dalje verujem da kamera i montaza i tekako ovde igraju ulogu....
--- Kraj citata ---
Odkud ti znas sta sam ja radio ,a sta oni?
Ako si necim isfrustriran leci to na pravom mestu ,a mene zaobidji.
Get a life.
ninja_bg:
au zbog cega se vi svadjate :)
aragorn:
Ne svadjamo se.
Njemu malo nije dobro.
To je sve.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju