Multimedia > Slike/Muškarci

Momak sa bodybuilding-a

<< < (9/17) > >>

RealWay:
Zasto kudite momka? da budem iskren ni meni se ne svidja biti preveliki. Postujem svaciji rad i trud , ali svako ima svoj stil...

@Malojaci
Da se onel malo vise posveti BBu vjeruj mi za nekoliko godina bio bi jedan od najboljih takmicara na ovim prostorima...Momak ne koristi nikakvu hemiju...Ali transformise se tako brzo da je to nevjerovatno , mnogi bi rekli da koristi hemiju...+ njegova visina 187cm ...

ninja_bg:
svejedno, ne moze da prica o ljudima koji koriste steroide da su bolesnici il tako nesto sto je pisao... jednostavno nije lepo, svako ima svoje telo i radi sa njim sta hoce

Naturalni:

--- Citat: RealWay  Jun 15, 2010, 10:59:57 posle podne ---Zasto kudite momka? da budem iskren ni meni se ne svidja biti preveliki. Postujem svaciji rad i trud , ali svako ima svoj stil...

@Malojaci
Da se onel malo vise posveti BBu vjeruj mi za nekoliko godina bio bi jedan od najboljih takmicara na ovim prostorima...Momak ne koristi nikakvu hemiju...Ali transformise se tako brzo da je to nevjerovatno , mnogi bi rekli da koristi hemiju...+ njegova visina 187cm ...

--- Kraj citata ---
pa niko od nas nece biti velik(kao ronni) ali mi smo takvi,napravis jedno telo svi te hvale,a tebi NIJE TO TO...hoces da budes jos kvaliteniji.o tome ja pricam

malojaci:

--- Citat: RealWay  Jun 15, 2010, 10:59:57 posle podne ---Zasto kudite momka? da budem iskren ni meni se ne svidja biti preveliki. Postujem svaciji rad i trud , ali svako ima svoj stil...

@Malojaci

--- Kraj citata ---

Put do uspjeha je puno vise od samih fizickih predispozicija,sve i da je tako da ima tijelo koje reaguje bolje nego bilo koje drugo na svijetu ne znaci da ce ikad ista od njega biti,covjek ako je pussy i nema muda da stisne i napravi nesto od sebe isti racku kao i da ima najlosije gene na svijetu.

miodrag11:
Mislim da mladi g-din Onel skrece paznju ili mu je vrlo dosadno.
Ne prvi put ;)
Metaforicki receno na ovom forumu pravi istinski majstori kada izbetoniraju neku stazu kojom svi mi
trebamo da idemo ne vole kada po svezem cementu mangupi ostavljaju tregove izlizanih patika.
Ponekad im oproste nekad se naprave da ih nisu videli...a ponekad malisani moraju da snose neke
konsekvence ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju