Multimedia > Slike/Muškarci

Momak sa bodybuilding-a

<< < (11/17) > >>

tenssa:
Ne smijem ni pomisliti kako to uzivo tek izgleda.

Svaka cast Srdjane, odlicne fotke. :)

malibuilder:

--- Citat: SRDJAN VUKICEVIC  Jun 18, 2010, 01:07:19 pre podne ---XAXAXA nemogu da vjerujem kakvih likova ima ovdje:)! Generale stvarno bi mogao malo da "procesljas" forum i da ga malcice razrijedis  ili im makar preporucis neki drugi forum dje se pise o baletu ili "pogodi kojeg je pola"... ovo zadnje pisem jer sam maloprije gledao sike jednog kriticara ..pa kad ga gledas odozdo prema gore nezna se jel musko ili zensko..bogami lijepe nogice..nema sto :)!!!! A to sto smo mi "monsteri" truli iz unutra jer navodno koristimo mnogo..zna se vec cega..pa je to presudno npr za ovoliku moju masu .. malecki bi se jako prevario!! mozda se ipak i odlucim da postavim koju slikicu kako izgleda jedan "monster" posle godinu dana pauze od hemije i SUPLEMENATA...i sa treninzima od 1,2 put nedeljno koliko da se uradi nesto!!  Izvinite ako je moj odgovor bio nedolican.. Morao sam,PROZVAN SAM:)).. i moram da dodam... Da bih izgledao kao pojedini..stvarno bih morao da udjem u neku fazu "truljenja"!! Izvinite jos jedan put svi! Pozdrav ;)

--- Kraj citata ---

Ma daj brate sta ima da te doticu takvi likovi, oni kad dostignu delic onoga sto si ti postigao mogu da se sutaju u dupe od sretje...

bjach:
Jesus  :o Sta uradi pauza  :D :D :D Veliko, ali bas veliko, svaka cast na look-u  ;)

Dule123:
Respect!!!  :D

malojaci:
Brutalno veliko,prakticki nisi nista izgubio na velicini,forma je malo losija nego prije ali to se brzo dovede u red.Drago mi je sto si postavio slike da se vidi da hemija nije nesto sto te napuse dok se uzima i sto se brzo ispuse kad se prestane uzimati.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju