Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (54/126) > >>

breshahils:
Najnoviji HIT!!!

Whey protein PONIŠTAVA dejstvo ANADROLA!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

dame_3:

--- Citat: breshahils  Oktobar 27, 2011, 09:17:25 pre podne ---Najnoviji HIT!!!

Whey protein PONIŠTAVA dejstvo ANADROLA!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

--- Kraj citata ---
hahahaha, to je meni drug rekao davno kad je pio naposim. pitam ga ja "pa gdje ti je onaj protein ?", kaze on "ma necu to, slabije ce mi naposim djelovati" hehehehe

Pedja_Petrovic:

--- Citat: breshahils  Oktobar 27, 2011, 09:17:25 pre podne ---Najnoviji HIT!!!

--- Kraj citata ---

realno

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: celox  Oktobar 20, 2011, 07:47:31 posle podne ---
--- Citat: tenssa  Oktobar 20, 2011, 07:36:27 posle podne ---Sto opet vuce na to da nema pojma sta radi...

--- Kraj citata ---
.

Po cemu nema pojma?? Mozda ga uopste neinteresuje trening kao tebe i mene. Evo ti jedan primjer. Ja trcim jednom sedmicno od 5-10 km ponekad i duze relacije. Sada trenutno trcim 5 km da bi sacuvao kondiciju zato sto mi je potrebna zbog nekih drugih stvari u zivotu.Prije nego trcim i posllije trcanja unesem  kalorija vise nego ih potrosim.Sad ti mozes reci da ja neznam sta radim i da je bolje da manje pojedem a da sjedim kuci. Ali to nije tako jer ja trcim  da bi imao kondiciju a ne da se defam.
Trcim i kad se defam iste relacije,vise puta sedmicno ali pazim ishranu, jednostavno imam drugi cilj.
Zato nemojte pretjerivati i stvarati cudo od jedne cokoladice.

--- Kraj citata ---

Pa nema pojma zato sto uoci i u toku treninga krv treba da se napumpa u misice koje trneira a ne u zeludac jer je pojeo eto proste secere..

Farmaceut91:
Cuo pre neki dan
"TRENBUTEROL"
:D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju