Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (64/126) > >>

vlada sin:
Ovde gde ja vezbam ujutru nema niti jedan cudan tip, svi cute i rade , eventualno komunikacija za KK partizan i Ligu sampiona u fudbalu. Ljepota bozja. A mp3 je neizostavan za kardio napolju meni, mogao bi 2 dana da trcim uz muzikicu

tenssa:

--- Citat ---A mp3 je neizostavan za kardio napolju meni, mogao bi 2 dana da trcim uz muzikicu
--- Kraj citata ---
Takodje...

Thor_ZR:
 Priča i trening je baš loša kombinacija. Ok je razmeniti po koju rečenicu,ali sve više od toga mi promeni ritam i nekako se usporim sa treningom... Još kad mi kaže nešto smešno drugar pa se smejem pola treninga, bolje da odem odmah kući :D A on sreća ne dolazi više u mom terminu...

dame_3:

--- Citat: Thor_ZR  Decembar 01, 2011, 01:44:14 posle podne --- Priča i trening je baš loša kombinacija. Ok je razmeniti po koju rečenicu,ali sve više od toga mi promeni ritam i nekako se usporim sa treningom... Još kad mi kaže nešto smešno drugar pa se smejem pola treninga, bolje da odem odmah kući :D A on sreća ne dolazi više u mom terminu...

--- Kraj citata ---
najgore je kad te jaran nasmijava, onda se jos toga sjetis u pola ponavljanja, pa ne mozes ni da se skoncentrises :D ode sve u qr*c

Thor_ZR:

--- Citat: dame_3  Decembar 01, 2011, 02:06:45 posle podne ---
--- Citat: Thor_ZR  Decembar 01, 2011, 01:44:14 posle podne --- Priča i trening je baš loša kombinacija. Ok je razmeniti po koju rečenicu,ali sve više od toga mi promeni ritam i nekako se usporim sa treningom... Još kad mi kaže nešto smešno drugar pa se smejem pola treninga, bolje da odem odmah kući :D A on sreća ne dolazi više u mom terminu...

--- Kraj citata ---
najgore je kad te jaran nasmijava, onda se jos toga sjetis u pola ponavljanja, pa ne mozes ni da se skoncentrises :D ode sve u qr*c

--- Kraj citata ---

Pa to...A ovaj lik je jako smešan i dovoljno je da stane pored mene dok vežbam i da me gleda a ja puknem od smeha :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju