Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (77/126) > >>

Slanina:

Mico Bradina:
Ovako bi danas xeexxexe:
E vidis tu je caka, zato ja i ne pijem kreatin, jer kada ga pijem ja guram na bencu 140kg a potisak sa ramena 80kg i pokazuje na suvo kakko on gura iznad glave dizuci ruke u plafon sa zamisljenom sipkom, i prica mi... Saslusam junaka i uzdahem mhhhmhmm, STA on nastavlja pa kako to da ti nemozes da izbacis toliko, zacudjeno gleda u mene i trepce svojim krupnim zelenim ocima, pitam ja njega jesi bilo malo krupniji ranije koliko treniras, jesam bio sam, pa reko sta bi sa tih grudi i ramne koje guraju toliko. Fali mi proteina i treba da kupim Oslica axaxaxaxaxax... A kreatin, TO ne onda sam prejak, rece covek gradjen kao KUTLAČA. Ovo su ne promenjeni carevi sa STAVOM.

Samo je veliki problem slusati iste dok ste pod teretom i ako ste taj dan bas raspolozeni, ako me razumete :)

Mico Bradina:
Caka moj druuzeeee....
Brzi - Caka TV K::CN

:D

IGOR_X3M:
Za sledece takmicenje se spremam na TIKVICAMA ali pecenim tikvicama, reci su jednog naseg takmicara koji je osvajao vise medalja. Naravno ne misli da jede samo tikvice ali posto ne jede nikakvo povrce osim mesa sada ce da ubaci i tikvice.

tenssa:

--- Citat ---nikakvo povrce osim mesa
--- Kraj citata ---
Meni je meso omiljeno povrce... ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju