Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
IGOR_X3M:
--- Citat: tenssa Septembar 21, 2012, 11:03:19 pre podne ---
--- Citat ---nikakvo povrce osim mesa
--- Kraj citata ---
Meni je meso omiljeno povrce... ;D
--- Kraj citata ---
Ma brate meni je to toliko bilo jadno kad sam cuo da je to strasno, sad je veoma bitno da se sprema na tikvicama a ne recimo na kupusu ili kelju i uopste odakle taj izras SPREMAM SE NA TIKVICAMA ZA SLEDECE TAKMICENJE, ma smesno....
marelli:
--- Citat: tenssa Septembar 21, 2012, 11:03:19 pre podne ---
--- Citat ---nikakvo povrce osim mesa
--- Kraj citata ---
Meni je meso omiljeno povrce... ;D
--- Kraj citata ---
ili , od svih salat volim najviše meso
vlada sin:
Nije iz teretane ali je koma izvala.
Sin od jedne mamine prijateljice , mlad decko , mislim da nema ni 18 godina krenuo u teratanu i nenormalno napredovao bukvalno za pola godine. Noge naravno nikada nije uradio trening i tako bukvalno gornji deo tela fantastican a noge kao stapici . Gleda moja mama sliku sa mora u kupacim gacama i konstatuje
-Znaci od tih steroida ne mogu noge da se nabilduju!
Kao uvod sam zaboravio da napisem da se onesvestio na treningu, pa su ga strpali u bolnicu a kuci mu nasli razne tabletice u fijoci sa carapama...
Laki mne:
Moram otvoriti temu :D
Lik(decko 16- 71god) danas u teretani prica sa mnom i kaze lako je tebi kad pijes tu hemiju. Ja ga pitam mislis na protein. On kaze : 'eee proteini ti i ti kreatini sve je to hemija sto se ne proizvodi prirosnim putem..' Ja ga pitam sta po tebi nije hemija. On kaze meso.mlijeko.. Onda ga pitam jel pijes mlijeko u tetra pak ..on kaze DA.. Pa druze kako se ono dobija nego preradom,neko cak i iz praha,ne neko nego vecina,ne sipaju ti ga direktno iz sise u tetrapak.. On stao,gleda me i ne progovara samo se nasmijao...i na kraju kaze ma nema to veze, to sto ti pijes je hemija... Ja kazem okej i nasmijem se i nastavi da treniram... :)
Kakvih sve pacijenata ima,inace to je kod nas u CG uobicajeno,u mom gradu najvise ,mislim.. Vide te da pijes prot i gledaju te kao da si djavo :D
vlada sin:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,19728.0.html
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju