Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Serbian Beast:
--- Citat: Booster Februar 08, 2013, 02:07:40 pre podne ---,kad kreatin spomenem tu nastaje opsta panika
--- Kraj citata ---
Pa kako da ne bude panika , od toga otkazuju bubrezi i navlaci se ogromna kolicina vode :D
Musle Pump:
--- Citat: The Animal Februar 15, 2013, 04:35:26 posle podne ---
--- Citat: Booster Februar 08, 2013, 02:07:40 pre podne ---,kad kreatin spomenem tu nastaje opsta panika
--- Kraj citata ---
Pa kako da ne bude panika , od toga otkazuju bubrezi i navlaci se ogromna kolicina vode :D
--- Kraj citata ---
Da stoput zdravije je pusit 2 kutije cigara na dan,svako vece opijanje :D Najace mi kad mi kaze osoba koja duva narkomanu zbog kreatina,tu vec umirem :D
Serbian Beast:
--- Citat: Booster Februar 15, 2013, 09:56:59 posle podne ---
--- Citat: The Animal Februar 15, 2013, 04:35:26 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Da stoput zdravije je pusit 2 kutije cigara na dan,svako vece opijanje :D Najace mi kad mi kaze osoba koja duva narkomanu zbog kreatina,tu vec umirem :D
--- Kraj citata ---
Hahaha , ma uzas , ja sam cuo i kako ti od kreatina biceps postaje kao balon i moze da pukne ako ga pretreniras :D
Musle Pump:
@The Animal najace mi kad kazu da ja uzmem taj tvoj protein dosao bi 2 puta veci no ti...ljudi ne prave razliku izmedju proteina,kreatina i npr. anadrola,dianabola,za njih je sve to isto :D a najsmejsnije mi je gledam jedog lika ide samnom u odeljenje oce momak radi masu,nikad ti ne doruckuje kad smo 1. smjena niti kad smo 2. smjena (znaci ne jede od 12:30 do 20 dok stigne kuc) i naravno rezultati posle 4 mjeseca su...cek koji rezultati :D
Serbian Beast:
--- Citat: Booster Februar 15, 2013, 11:05:15 posle podne ---@The Animal najace mi kad kazu da ja uzmem taj tvoj protein dosao bi 2 puta veci no ti...ljudi ne prave razliku izmedju proteina,kreatina i npr. anadrola,dianabola,za njih je sve to isto :D a najsmejsnije mi je gledam jedog lika ide samnom u odeljenje oce momak radi masu,nikad ti ne doruckuje kad smo 1. smjena niti kad smo 2. smjena (znaci ne jede od 12:30 do 20 dok stigne kuc) i naravno rezultati posle 4 mjeseca su...cek koji rezultati :D
--- Kraj citata ---
Pa neki misle da su popili svu pamet sveta i ne mozes im dokazati suprotno .
Sta je tu je , ima nas raznih :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju