Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (83/126) > >>

Musle Pump:

--- Citat: The Animal  Februar 15, 2013, 11:15:26 posle podne ---
--- Citat: Booster  Februar 15, 2013, 11:05:15 posle podne ---@The Animal najace mi kad kazu da ja uzmem taj tvoj protein dosao bi 2 puta veci no ti...ljudi ne prave razliku izmedju proteina,kreatina i npr. anadrola,dianabola,za njih je sve to isto :D a najsmejsnije mi je gledam jedog lika ide samnom u odeljenje oce momak radi masu,nikad ti ne doruckuje kad smo 1. smjena niti kad smo 2. smjena (znaci ne jede od 12:30 do 20 dok stigne kuc) i naravno rezultati posle 4 mjeseca su...cek koji rezultati :D

--- Kraj citata ---

Pa neki misle da su popili svu pamet sveta i ne mozes im dokazati suprotno .

Sta je tu je , ima nas raznih :D

--- Kraj citata ---

Ne stvarno mogu da popustim kad ne mogu nekoga da ubijedim da je npr. whety zdrav,ali kad vec neko pocne da me uci koji nikad nije usao u teretanu da je to hemija koji misli da je zdravija surutka u prahu koja ima 1000 masti,a kreatin mislim ne daj boze da im kazem da su ga unijeli 1000 puta do sad slogirali bi se :) Ali kao sto kazes ima nas raznih,da ne idemo u off

S.Z.:
Muckam protein posle treninga i lik mi odmeri sejker pogledom i kaze "protein, a? kolko stavis unutra", ja reko "mericu - mericu ipo", a lik mrtav ladan onako sa neodobravanjem kaze: "pa pazi treba da se pije 2g/kg, a pocetnik bar 1g/kg ako oces neke rezultate"..:D :D

Floper:
Pricam sa likom u teretani, kaze na masi je, pitam ga sta jedes, kaze: "cepam brate samo salate, uglavnom paradajz, cuo sam da se od toga goji najvise"  :-[ :-[ :-[

Musle Pump:

--- Citat: Floper  Februar 17, 2013, 12:01:35 pre podne ---Pricam sa likom u teretani, kaze na masi je, pitam ga sta jedes, kaze: "cepam brate samo salate, uglavnom paradajz, cuo sam da se od toga goji najvise"  :-[ :-[ :-[

--- Kraj citata ---

Pa da opste je poznato da su vegeterijanci za masu zakon :D Mora da ce kad bude na defki da se prebaci na jagnjetinu i pivo

Floper:

--- Citat: [Anabolic]  Februar 17, 2013, 12:35:45 pre podne ---
--- Citat: Floper  Februar 17, 2013, 12:01:35 pre podne ---Pricam sa likom u teretani, kaze na masi je, pitam ga sta jedes, kaze: "cepam brate samo salate, uglavnom paradajz, cuo sam da se od toga goji najvise"  :-[ :-[ :-[

--- Kraj citata ---

Pa da opste je poznato da su vegeterijanci za masu zakon :D Mora da ce kad bude na defki da se prebaci na jagnjetinu i pivo

--- Kraj citata ---

Upravo to, oni iskusniji uzmu pa cepaju rakiju za definiciju :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju