Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Musle Pump:
@Flooper naravno casica rakije na praznas stomak,mislim to uopste ne steti jetri,stetniji je kreatin
Aleksandar-:
Danas pitam druga koji je nedavno poceo da vezba,pitam da li je poceo sa koristi suplemente(whey itd.) ne,ne necu ja to, ja samo dekstrozu u toku treninga i posle treninga, ja:zasto to? kaze on : pa za vise energije i brzi oporavak misica, naravno pokusao da ga naucim kako i sta valja al ne on je tako cuo od ne znam ni ja koga.....sta reci.
Djokili:
nije iz teretane ali sam nasao na jednom domacem forumu na temu metana decko od 18g hoce da se roka pa pita za savete i neki lik mu odgovara: "ma kakav metan e nikad ne koristi jedan steroid i metan je bezveze imas se nadujes i dobices vodu i imas to ispisas ja kad se budem odlucio za steroide uzecu winstrol masteron i danabol "
Musle Pump:
--- Citat: Djokili Februar 27, 2013, 12:21:49 posle podne ---nije iz teretane ali sam nasao na jednom domacem forumu na temu metana decko od 18g hoce da se roka pa pita za savete i neki lik mu odgovara: "ma kakav metan e nikad ne koristi jedan steroid i metan je bezveze imas se nadujes i dobices vodu i imas to ispisas ja kad se budem odlucio za steroide uzecu winstrol masteron i danabol "
--- Kraj citata ---
Iskusan covjek,vidi se :D
Musle Pump:
Nije iz teretane ali moram okaciti:
Radio bi definiciju ali se plasim da ne izgubim kg ili obim ruku
Moram uzeti neko cokoladno mleko Da pijem u toku treninga
Ocu sve da pokupujem i kad roknem za mesec dana cu biti azdaja (sad je kupio whey,pa nece da pije dok ne skupi pare i za BCAA,jer kad popije obadvoje u isto vrijeme kao sto vidite postaje azdaja)
Dobro uzecu ga iako sam na dijeti (Whey protein)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju