Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (92/126) > >>

Serbian Beast:
Pitao me lik skoro u gradu da li pijem "Vejn-a" :D , a mozda je mislio i na Bejn-a   , ko zna !  ;D

dragan vg:
E ali najaci su oni likovi,sto krenuli danas u teretanu,a sutradan ih vidis u apoteci kako kupuju test galenikin.
Nemaju ljudi strpljenja...oni su na visem nivou,od nas "idiota".
Kao sto mi je rekao jedan lik u teretani,koji je poceo da uzima niposin solo,a nije vezao mesec dana pravilnog treninga:"Jbg brate,kad si mlad,hoces odma,i hoces sad".
Ej zivote...

Serbian Beast:

--- Citat: dragan vg  Mart 19, 2013, 09:45:36 posle podne ---koji je poceo da uzima niposin solo

--- Kraj citata ---

Mislis Naposim , koji se inace ne proizvodi dugi niz godina , tako da je ubo pravu stvar . Prvo pa musko :D

dragan vg:
Da,da naposim,moj lapsus. :)

Musle Pump:

--- Citat: dragan vg  Mart 19, 2013, 09:45:36 posle podne ---E ali najaci su oni likovi,sto krenuli danas u teretanu,a sutradan ih vidis u apoteci kako kupuju test galenikin.
Nemaju ljudi strpljenja...oni su na visem nivou,od nas "idiota".
Kao sto mi je rekao jedan lik u teretani,koji je poceo da uzima niposin solo,a nije vezao mesec dana pravilnog treninga:"Jbg brate,kad si mlad,hoces odma,i hoces sad".
Ej zivote...

--- Kraj citata ---

Najgore je sto nece ni da probaju da imaju eto donekle pravilnu ishranu,supse i dobar trening,vec odma idu na AAS...dzabe im i AAS kad ne znaju materiju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju