Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Boban -ban:
:)
DO YOU EVEN LIFT? Walters and Shieff 2013 EP5 - Damien Walters & Tim Shieff | Flow
icko:
--- Citat: Kemis Mart 19, 2013, 04:36:58 posle podne ---Ja sam prosto oguglao na pacijente, namerno ih jos vise i potpaljujem. :) Kod mene u teretani, ali sasvim sa sigurnoscu smem da kazem da niko nema pojma ni o cemu, ni o hrani, ni o treningu, niti o saplementima. Svaki moj pokusaj da pojasnim nesto propadne i uglavnom dobijem podrugljive komentare, tj. ono kao u crtacima kad Tom vija Dzerija pa stane na vile... Posle treninga se ide na burek ili se jede kilo banana, u toku treninga se pije caj od nane sa 3 kasike secera za vise snage i tako to. 8) Ja sam inace na teskoj hemari, kad uzmem whey da muckam odmah komentari krecu od strane pojedinaca. Meni je zaista zao sto je tako, ali izgubljenim slucajevima i ne treba nista pomoci, treba sami da nauce na svojim greskama. Prvih 100 godina ide malo teze, posle sve samo od sebe dolazi. ;) Srecom, ima tu i ljudi koji prihvataju savete, ali pojedinci dosta uticu na sve nove clanove svojim pogresnim shvatanjem celog pojma o ovom sportu i nazalost niko od njih ne ostane duze od mesec dana.
--- Kraj citata ---
He he caj od nane rulz, ja kad pijem amino u toku treniga oni kad me pitaju ja kazem da mi je to caj.
Musle Pump:
--- Citat: icko Mart 21, 2013, 08:33:11 posle podne ---
--- Citat: Kemis Mart 19, 2013, 04:36:58 posle podne ---Ja sam prosto oguglao na pacijente, namerno ih jos vise i potpaljujem. :) Kod mene u teretani, ali sasvim sa sigurnoscu smem da kazem da niko nema pojma ni o cemu, ni o hrani, ni o treningu, niti o saplementima. Svaki moj pokusaj da pojasnim nesto propadne i uglavnom dobijem podrugljive komentare, tj. ono kao u crtacima kad Tom vija Dzerija pa stane na vile... Posle treninga se ide na burek ili se jede kilo banana, u toku treninga se pije caj od nane sa 3 kasike secera za vise snage i tako to. 8) Ja sam inace na teskoj hemari, kad uzmem whey da muckam odmah komentari krecu od strane pojedinaca. Meni je zaista zao sto je tako, ali izgubljenim slucajevima i ne treba nista pomoci, treba sami da nauce na svojim greskama. Prvih 100 godina ide malo teze, posle sve samo od sebe dolazi. ;) Srecom, ima tu i ljudi koji prihvataju savete, ali pojedinci dosta uticu na sve nove clanove svojim pogresnim shvatanjem celog pojma o ovom sportu i nazalost niko od njih ne ostane duze od mesec dana.
--- Kraj citata ---
He he caj od nane rulz, ja kad pijem amino u toku treniga oni kad me pitaju ja kazem da mi je to caj.
--- Kraj citata ---
hahahaha e ovo me je dobro nasmejalo :D ne znam moracu i ja smisliti kako da nazovem proteinski sejk,recu im da sam ubacio plazmu i mlijeko,onda me nece niko nista pitati
Black&Decker:
kazes jednostavno cokoliko i cao :) das im probaju ako ne veruju i to je to... postaces opet normalan u ocima ljudi
Miske1:
Ma da im Kemis patku da probaju, nije taj whey na ulici pronadjen pa da svako gura njusku u sejker. :) Ne treba se pravdati nikome, posebno ne pacijentima i to da bih se i ja prikljucio drustvu istih. Ima par ljudi sa kojima se moze pricati i to je to, ostali koji su spremni za prosvecenje mogu da se prikljuce, oni koji nisu, njihov problem. ;) Fazon je u tome sto su ljudi ljubomorni na ono sto oni nemaju, a zeleli bi da imaju pa se onda prave da to sto drugi ima nije dobro iz razloga sto oni to nemaju. Psihologija je jedno veliko cudo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju