Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Musle Pump:
--- Citat: Kemis Mart 25, 2013, 03:19:01 posle podne ---Ma da im Kemis patku da probaju, nije taj whey na ulici pronadjen pa da svako gura njusku u sejker. :) Ne treba se pravdati nikome, posebno ne pacijentima i to da bih se i ja prikljucio drustvu istih. Ima par ljudi sa kojima se moze pricati i to je to, ostali koji su spremni za prosvecenje mogu da se prikljuce, oni koji nisu, njihov problem. ;) Fazon je u tome sto su ljudi ljubomorni na ono sto oni nemaju, a zeleli bi da imaju pa se onda prave da to sto drugi ima nije dobro iz razloga sto oni to nemaju. Psihologija je jedno veliko cudo.
--- Kraj citata ---
Tacno tako,bas prije 2-3 nedelje pricam sa drugom oce da pocne da trenira i rekoh oces da uzmes ne sjecam se sta je tacno bilo mislim protein,kreatin i kaze pa moze,i pita me kolko ti je to ja rekoh pa moze se srediti obadvoje za 60e,a on mi na to odgovori: makse necu ja da pijem tu hemiju.To je problem ili mi pocnu pricati kako je bolja surutka u prahu nego whey,i zdravija i da je zato koriste...gluposti kao sto je i Pedja u jednom od njegovih klipova rekao ne znaci da nesto ne radi ako to ne mozete priustiti,isto tako kao sto ja jbg eto nemam para za neki NO pa ne govorim to je sranje ne radi :)
Musle Pump:
Evo sad slusam jednu osobu koja mi prica kako moram da pijem dosta vode kad pijem proteine,da mi se ne bi zadrzavali u bubrezima...
tenssa:
Ok, treba dosta vode piti, to stoji...
Ja uvijek imam flasu od 0.75 ili 1 l iz koje tokom dana pijuckam...
Musle Pump:
--- Citat: tenssa Mart 25, 2013, 05:54:39 posle podne ---Ok, treba dosta vode piti, to stoji...
Ja uvijek imam flasu od 0.75 ili 1 l iz koje tokom dana pijuckam...
--- Kraj citata ---
Pijem ja dosta vode,kao i svako ko se donekle da kazem bavi bb-om.Ali ne vidim da ako ne popijem dovoljno vode da ce mene ostati protein u bubrezima...
Musle Pump:
E al' me je danas iznervirao jedan lik u busu,gledao me kao seljaka kad sam mu rekao da radim grudi zasebno,ledja zasebno...i na kraju mi kaze ne valja ti to meni je glupo da odem u teretanu i da radim jedan misic nego radim triceps,biceps,grudi,ramena,ledja,noge...rekao mu neki tzv. istrenirani koji trenira godinama da ne valja kao da dok jedan misic radi da ti drugi odmara :o nema vecih pacijenata nego u Pg
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju