Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Boban -ban:
--- Citat: [Diablo] Mart 26, 2013, 06:59:38 posle podne ---E al' me je danas iznervirao jedan lik u busu,gledao me kao seljaka kad sam mu rekao da radim grudi zasebno,ledja zasebno...i na kraju mi kaze ne valja ti to meni je glupo da odem u teretanu i da radim jedan misic nego radim triceps,biceps,grudi,ramena,ledja,noge...rekao mu neki tzv. istrenirani koji trenira godinama da ne valja kao da dok jedan misic radi da ti drugi odmara :o nema vecih pacijenata nego u Pg
--- Kraj citata ---
Previše se ti ovim glupostima opterećuješ.
Serbian Beast:
--- Citat: Boban -ban Mart 26, 2013, 07:21:33 posle podne ---
--- Citat: [Diablo] Mart 26, 2013, 06:59:38 posle podne ---E al' me je danas iznervirao jedan lik u busu,gledao me kao seljaka kad sam mu rekao da radim grudi zasebno,ledja zasebno...i na kraju mi kaze ne valja ti to meni je glupo da odem u teretanu i da radim jedan misic nego radim triceps,biceps,grudi,ramena,ledja,noge...rekao mu neki tzv. istrenirani koji trenira godinama da ne valja kao da dok jedan misic radi da ti drugi odmara :o nema vecih pacijenata nego u Pg
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
I ja mislim tako , iskuliraj brate i uzivaj :D !
Kad bi svi sve krenuli da pricamo sta smo sve culi tema bi imala 3000 strana , a ne 30 ;D
Musle Pump:
--- Citat: The Animal Mart 26, 2013, 10:55:31 posle podne ---
--- Citat: Boban -ban Mart 26, 2013, 07:21:33 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
I ja mislim tako , iskuliraj brate i uzivaj :D !
Kad bi svi sve krenuli da pricamo sta smo sve culi tema bi imala 3000 strana , a ne 30 ;D
--- Kraj citata ---
Vazi necu vise :)
vlada sin:
Prasetina od mangulice je dobra na dijeti 3,4 puta nedeljno:-)
exer86:
treba piti puno kiselog mleka, ako hoces biti velik i misicav.. hahaa umiro sam kad sam to cuo..a likovi pricaju da uzimaju BCAA
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju