Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
damirjam:
--- Citat: tenssa Jun 06, 2013, 10:32:39 pre podne ---Ja mjerim kalorije i nemam problema sa tim, 5 obroka na dan, 2.5-3 grama proteina po kg, ostatak popunim pirincom, krompirom i kvalitetnim mastima...nekad vise masti, nekad vise hidrata, kako kada...
Ali trpati u sebe eurokrem, kolace i slicno je glupost kada je BB ishrana u pitanju...ja imam malo siri raspon sto se tice izbora hidrata kada radim masu, ali i dalje mi najveci udio cini pirinac...
--- Kraj citata ---
--- Citat ---Ali trpati u sebe eurokrem, kolace i slicno je glupost kada je BB ishrana u pitanju
--- Kraj citata ---
kako vene poiskacu po tijelu kad si duze na defki i kad nemas veliki BF...pa junkas cijeli dan ovo al bukvalno...pa sutra na trening...auuuuuu....prepadnes se sam sebe....
tenssa:
To da, ali kao sto kazes to je junk i ne spada u regularnu BB ishranu... :D
filip85:
--- Citat: Стеван_Ч Jun 06, 2013, 10:19:42 pre podne ---
--- Citat: bodi biber Jun 05, 2013, 11:53:08 posle podne ---Ma ja jedem 5 celih jaja ujutro i 5 celih jaja uvece,nisam lud da bacam zumanca :)
--- Kraj citata ---
E vidis tu je problem, sad ce neko procitati i pomisliti ako moze on i ja cu. Recimo da jedes jaja od 60gr znaci 10 komada 600 gr a znamo da celo jaje na sto gr ima 33gr masti, znaci 200 grama masti samo iz jaja. Znaci em premasen unos, em samo iz jednog izvora. Sad nisam siguran za to da u zumancu nema LDL, ai iako je samo HDL ne treba preterivath...
--- Kraj citata ---
prreračunao si se nešto,nema jaje 33% masti, ni približno... :)
Marko95:
--- Citat: bodi biber Jun 05, 2013, 11:53:08 posle podne ---Ma ja jedem 5 celih jaja ujutro i 5 celih jaja uvece,nisam lud da bacam zumanca :)
--- Kraj citata ---
E vidis tu je problem, sad ce neko procitati i pomisliti ako moze on i ja cu. Recimo da jedes jaja od 60gr znaci 10 komada 600 gr a znamo da celo jaje na sto gr ima 33gr masti, znaci 200 grama masti samo iz jaja. Znaci em premasen unos, em samo iz jednog izvora. Sad nisam siguran za to da u zumancu nema LDL, ai iako je samo HDL ne treba preterivath...
--- Kraj citata ---
10 jaja = 600g = 78g proteina i 66g masti = 906kcal.
sky:
--- Citat: Djani Jun 06, 2013, 12:12:52 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
10 jaja = 600g = 78g proteina i 66g masti = 906kcal.
--- Kraj citata ---
Odakle 78 g proteina. :o :o :o A ja mislio max 50 g, jedno valjda ima 5 g a ovako izadje da ima skoro 10 ?! ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju