Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: filip85 Jun 06, 2013, 09:27:25 pre podne ---dobro, nisam baš mislo na 20 jaja dnevno, ne mislim na preterivnje ni sa čim, odgovor se više odnosio na onih 10 belanaca... po meni je bolje to zameniti sa 5 celih jaja, napisao sam zašto to mislim, naravno, ukoliko se radi o zdravoj osobi, to se valjda podrazumeva... sad, zasnivati celokupan dnevni unos proteina na jajima, to je već previše... :)
ovo za uklapanje makronutrijenata - sad kad pročitam delujem sam sebi kontradiktorno u odnosu na ono što sam napisao u drugoj temi... poenta je bila uklapanje p/uh/m iz čistih izvora, ne iz junka... :)
tj. ne da se uh iz pirinča zameni uh-om iz kolača jer je navodno uh=uh, nego uh-om iz krompira, na primer...
za kalorije, slažem se, ja ih nikad ne brojim, eventualno ponekad iz radoznalosti izračunam da vidim koliko okvirno unosim... mislim da me nisi baš razumeo, nisam mislio na kalorije jer ne postoji nijedna formula koja će precizno izračunati koliko nam je kalorija potrebno, niti postoji način da tačno u kaloriju izračunamo koliko smo uneli i potrošili, a i da postoji bilo bi preveliko opterećivanje svaki dan to računati i uklapati... mislio sam na odnos p/uh/m, tj. ako se unese više masti iz žumanaca, onda ih skresati negde na drugoj strani...
ne tumačim ovo lično, samo kao razmenu mišljenja... :)
--- Kraj citata ---
ma evo
sve si sa ovim postom rekao i podrzavm svako tvoje SLOVO a ne rec 300%
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: bodi biber Jun 05, 2013, 11:53:08 posle podne ---Ma ja jedem 5 celih jaja ujutro i 5 celih jaja uvece,nisam lud da bacam zumanca :)
--- Kraj citata ---
E vidis tu je problem, sad ce neko procitati i pomisliti ako moze on i ja cu. Recimo da jedes jaja od 60gr znaci 10 komada 600 gr a znamo da celo jaje na sto gr ima 33gr masti, znaci 200 grama masti samo iz jaja. Znaci em premasen unos, em samo iz jednog izvora. Sad nisam siguran za to da u zumancu nema LDL, ai iako je samo HDL ne treba preterivath...
tenssa:
Ja mjerim kalorije i nemam problema sa tim, 5 obroka na dan, 2.5-3 grama proteina po kg, ostatak popunim pirincom, krompirom i kvalitetnim mastima...nekad vise masti, nekad vise hidrata, kako kada...
Ali trpati u sebe eurokrem, kolace i slicno je glupost kada je BB ishrana u pitanju...ja imam malo siri raspon sto se tice izbora hidrata kada radim masu, ali i dalje mi najveci udio cini pirinac...
BUKAS:
--- Citat: Стеван_Ч Jun 06, 2013, 10:19:42 pre podne ---
--- Citat: bodi biber Jun 05, 2013, 11:53:08 posle podne ---Ma ja jedem 5 celih jaja ujutro i 5 celih jaja uvece,nisam lud da bacam zumanca :)
--- Kraj citata ---
E vidis tu je problem, sad ce neko procitati i pomisliti ako moze on i ja cu. Recimo da jedes jaja od 60gr znaci 10 komada 600 gr a znamo da celo jaje na sto gr ima 33gr masti, znaci 200 grama masti samo iz jaja. Znaci em premasen unos, em samo iz jednog izvora. Sad nisam siguran za to da u zumancu nema LDL, ai iako je samo HDL ne treba preterivath...
--- Kraj citata ---
Jel si siguran u to sto pricas?
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: BUKAS Jun 06, 2013, 10:39:41 pre podne ---
--- Citat: Стеван_Ч Jun 06, 2013, 10:19:42 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Jel si siguran u to sto pricas?
--- Kraj citata ---
Rekoh, ne znam odnos dobrog-loseg hol. u zutacu, ako uopste ima ldl-a...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju