Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Cratos:
Nije iz gyma već bio "nutricionista" kod mene kući.
Meso ne treba kuvati jer postaje "mrtva" hrana. Ubiješ sve proteine u njemu :D
Ishmerish:
Uff brate pa gde pusti tog anthrista u kucu :o
Covek, dodje ti kao ovca na klanje i ti to ne iskoristis ??? .... pa 'krv bi mu na slamcicu pio' ;D
Cratos:
Došao čovjek da uradi neku anketu o pivu. U međuvremenu se ispostavilo da je nutricionista i nisam se htio uplitati u raspravu ali kad je počeo prosipati bisere... Iskoristio sam priliku da se osvježim 8)
Pitanja: Odgovori:
Koji su to makronutrijenti? ???
Od čega su sastavljeni proteini? Enzima.
Koliko ima esencijalnih aminokiselina? 23
...
Kakve ste vi škole završili pa ste nutricionista? Kurs
Gdje i kako se zove ustanova gdje ste polagali? ???
Na kraju mu rekoh, meni je dosta bila vaša tvrdnja o ubijanju proteina u mesu kuvanjem da vidim koliki ste stručnjak za ishranu 8)
bodi biber:
konacno sam ubedio 6-7 igraca i trenera da su proteini zdravi :),krecem na kreatin :)
Slanina:
Ne znam kako je kod vas ali ovamo u jednoj teretani su ljudi ubedjeni da ce od proteina postati "zver" a naravno oni svi znaju da je to dodatak ishrani i onda idu price " samo da skupim pare za protein pa cete da vidite kad se napucam" :)
Dao sam cak jednom da proba protein cisto da vidi da nijje nista posebno i on je nakon 5 min rekao kako vec oseca da ima vecu snagu nego pre :D a kad sam mu rekao da umislja i da to na mene tako uopste ne deluje..onda je usledio odgovor" pa organizam ti se navikao i sad moras malo da prestans sa proteinom " :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju