Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (116/126) > >>

Dzordze:
Lik u svlacionici pored mene dok ja muckam sejk posle terninga kaze ortaku do njega - ma tu hemiju nikad necu piti pa makar umro samo cisto idemo.. ja ga pogledam i kazem ukusni ovi steroidi :D

Bolo Yeung:
Sa jednog zenskog foruma o uticaju steroida na misicni rast.

To nije misicna masa, to je voda koju hemija dovodi do misica. Nakon nekog vremena to vise nije misic nego voda koja ce splasnuti kad stane sa treningom.

Dakle ukoliko uzimate steroide u cilju povecanja misicne mase gresite jer od njih necete dobiti misice vec vodu a misici ce vam se posle izvesnog vremena pretvoriti u vodu.   :D

theanimal:
Naidjem na ovo jutros ,malo je reci da sam izvristao,inace raspravka je o tome da li su suplementi stetni na sajtu koji nema veze sa time. Izjava je sledeca:"Znam jednog momka sto umalo nije umro jer je pio whey i ugljene hidrate.Samo se vi trujte time,dzaba vam ti misici kad ce nestati cim prestanete pit"

Dzoni99:
Debila kol'ko 'oćeš, baš pre neki dan naleteh na nekog "stručnjaka" na Internetu koji je bio u fazonu 'čim se to sintetiše u labu ne može biti dobro'. Čak lik negira opsežna ispitivanja sprovedena nad whey proteinom, pa šta onda više da pričamo... Budala ostaje budala :D

Dzoni99:
! No longer available

LOL  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju