Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (119/126) > >>

kaljestro:
''Ја пијем креатин само два грама пред тренинг да бих мога' да га истрошим у току тренинга, не смијем преко тога, јер ће остат' у бубреге и нагрдит' ме. Не зову га џабе тихи убица.''

Нисам мога' да провалим пар минута спрда ли се или не за ово тихи убица.

А онда ''Не ваља ти да пијеш толико воде, много је два литра на тренинг, ено виђи мени оно, сасвим довољно. Можеш да добијеш притисак од тога.''

Miodrag00000:
Radim vjezbu za ledja i dolazi lik i pita me "za sta ti je ta vjezba?"
- Za ledja brate, za ovaj tu dio (pokazujem mu sto bi Nixa rekao LATS)
A ovaj odgovara "aaa, mora da je dobra vjezba. A znas li ti o cega sam ja dobio taj tu dio?"
- Odgovorih Od vratila? (pretpostavljam da ce to da odgovori jer je trenirao u parku prije nego je poceo sa teretanom), kad lik ni 5 ni 6, kaze mi: "Od sklekova brate. Od sirokih sklekova na propadanje (gestikulira mi pokret i pokazuje kako se to zateze). Obicno se ne smijem na necije neznanje ali taj put sam se okrenuo i imao sam da umrem :D

Shinra:
Dr Mr Moja Majka:
"Čitala sam ja te vještačke proteine to.. Kaže doktor jedan, to piješ da na silu dobiješ mišiće, i kad prestaneš piti, onda se sve naglo izduva, a srce je kaže najveći mišić pa onda ono stane isto"
*Donosi par suplemenata i pokazuje gostima koji zgraženo klimaju glavama uz blage uzdahe "E moj Miloše, šta će ti to.."

LeeVu:

--- Citat: Shinra  Decembar 25, 2015, 09:52:37 posle podne ---Dr Mr Moja Majka:
"Čitala sam ja te vještačke proteine to.. Kaže doktor jedan, to piješ da na silu dobiješ mišiće, i kad prestaneš piti, onda se sve naglo izduva, a srce je kaže najveći mišić pa onda ono stane isto"
*Donosi par suplemenata i pokazuje gostima koji zgraženo klimaju glavama uz blage uzdahe "E moj Miloše, šta će ti to.."

--- Kraj citata ---
Hhaha, jebena klasika, keva kao nesto nacula pa se tripuje a gosti u fazonu evridzi razbijaju se od junka i pametuju :D

kaljestro:
Сјећам се ја кад сам мутио НО ИКСПЛОД прије тренинга, има томе једно двије године, ја га ћушнуо у шејкер и мућкам, излази ми мајка испред куће, ја јој се обрћем:
- А, Рајка, здравина се пије, погледај.
- Ела, сине, ела, само ти пиј здравину, па кад  буде да идемо по болница што не можеш да имаш ђецу, биће ти здравина.

Реко' тако је :Д

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju