Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (120/126) > >>

Shinra:
Pa to, da se zaprepastiš kako svi sve znaju, nego nisam mogao da se raspravljam.. Horor je šta se nađe kad se ukuca baš to: "vještački proteini"

Exaybachay:
Ja sam zbog stare na njen zahtjev, izvadio nalaz krvi. Uvjerila se da mi nije ništa i od tad me ne gnjavi. A prije mi je znala prigovoriti npr, kako svaki dan jedem bijelo meso. A bilo je u redu kad sam prije svaki dan jeo salamu, to nije bio problem. To mi nikako nije bilo jasno, i užasno me nerviralo.

pseudomonas:

--- Citat: kaljestro  Avgust 22, 2015, 10:34:28 posle podne ---Баш одгледах ово са Никсом... Невјероватно је колико је маркетинг данас и медији једна јака сила која може да ради што год.
Једноставно је потпуно, могуће је управљати масом само помоћу медија, видим народ слуша све што му се сервира по твима и интернетима...

Приспало ми се док откуцах ово, идем да скрцам калцијум и поједем глутамин да ме опушти пред спавање.

--- Kraj citata ---
Tako je! I obavezno se preseli u neku zgradu, koja ima dobra i teska vrata, da bi mogao da razvijes "LATS"

Dzoni99:
Juče u busu pričaju trojica likova:

1: Brate, a da uzmem ja kreatin kad potrošim ovaj whey?
2: Pa nemoj, gledaj tamo kad budeš oko 80kg da uzmeš , kad vidiš da ne dobijaš više masu
3: Ma j*beš kreatin, jedi govedinu!
1: Pa ne mogu brate 5 kila mesa na dan da jedem
2: E jbg, ko te pita. (par minuta posle priča šejk kako pravi, a la Nixa) ubacim bananu, plazmu, neskvik, mleko, whey i sutra k'o nov
1: A šta misliš brate, jel' će mene kreatin s ovim whey-om duplo da odradi?
2: E to ne znam, moraš da probaš. On ti je inače jači od whey-a

;D

Komentar na YT:

--- Citat ---moj surak iz  male trnave je jednom popio protein i onda mu je pozlilo i bilo mu je muka a na hitnoj su mu rekli da je malo kasnije dosao da bi mu jetra progorela ... nemoj te nikada piti te proteine kristijan je u pravu samo napred burazeru !!!1
--- Kraj citata ---

???

LeeVu:
To na yt je sarkazam, verovatno izazvan klipom nikša žužu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju