Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
ivan.ipsc:
HIHIHI
Sasa Dimitrijevic:
--- Citat: Kolev Nenad Oktobar 20, 2010, 12:46:52 pre podne ---
--- Citat: sleepy Oktobar 19, 2010, 08:48:17 posle podne ---
--- Citat: Kolev Nenad Oktobar 19, 2010, 02:01:31 pre podne ---ulazi lik danas u teretanu nema ga nigde,50kg sa patikama i sad to ne bi bilo toliko bitno da nije on kod prve vezbe rekao onako naglas da ga svi cuju ma nisam ja za ovo,al zato sam za tucu ufffff... :D :D :D
--- Kraj citata ---
dobro przac...i bedak mu sto je mali...al ja se ne bih smejao...jedan od najboljih boxera kojeg sam upoznao i koji je mnogo zajeban je u svojoj takmicarskoj kilazi imao izmedju 67 i 71kg...a ne zelis da te takav udari ;)
--- Kraj citata ---
ma ovaj nije jak,ne moze zgib da uradi,lozana neka,ja mu kazem zagrej se,on udara u zid,budala neopevana... :D
--- Citat: VeljaP Oktobar 20, 2010, 12:03:08 pre podne ---
--- Citat: sleepy Oktobar 19, 2010, 11:43:13 posle podne ---ne :) neibtno je ime
--- Kraj citata ---
pa ne bih te ni pitao javno za ime, sve i da me interesuje ;)
--- Kraj citata ---
ja bi ga bas pitao... :D :D :D
--- Kraj citata ---
Ja bih ga odmah izbacio iz teretane.. Takvima nije mesto u teretanama..
StefanCira:
Kaze mi jedan papak, "Ma trcanje je keva, tako najbolje skidam masti.. .Trcim uvek i po kisi, tako mast izlazi kroz znoj" :D
Ili ja pitam jednog jednako pametnog zasto ne radi noge, a on mi kaze da ih radi tako sto igra kosarku...
Ili me pita sto ja ne trcim na masi...
Ovaj iz prvog primera kaze "je*o tegove, meni pomazu samo zgibovi"
Ili isto on kaze "Pa ja gledam da jedem nesto proteinski" i trci u prodavnicu i vraca se sa kikirikejem i kaze "u brate vidi sto kikiriki ima proteina, do jaja je"
Vidim ja status na fb, "Najbolja kombinacija za masu su: Palacinak, banana, kikiriki, bademi i euro krem" e tu kad se nisam slogiro.. :D :D :D
Kaze mi jedan stari bilder kao, "ja kad sam bio mlad trenirao sam dosta, mogao sam da dignem traktor, ali jbg nije to zdravo.. .Sad me zato hvata svaka bolest, neznam dal se isplati" hahah :D
Marko977:
Vrlo duhovit tekst iz novina: ;D
http://www.trojka.rs/zanimljivosti/5724-15-tipova-muskaraca-u-teretani.html
srebrni vuk:
dodje skoro u jedan klinac,rvač,mali je juniorski reprezentativac,lakaš građen kao Brus Li :-)
i tako hvaleći svoje snažnije kolege rvače govori kako je jedan Toliki i toliki ali da on uzima svasta da se dopinguje kao trener mu nabavlja...
pitam ja klinca čime se dopinguje taj njegov a mali veli AMINOKISELINAMA ZA KONJE I BIKOVE trener mu rekao xaxaxaxaxa
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju