Ostalo > Offtopic
Beli pirinac u velikim kolicinama podstice dijabetes
BAKIĆ:
ko zna kome je sad u interesu da plasira takve gluposti ali pirinac je pirinac ja mu ne nalazim razliku...a i od kako znam spremam se na belom
nickey:
Bzvze nisu iskljucivo jeli jedni beli a drugi integralni pa da se zna, bitno da je studija sprovedena na ~200K ljudi, da li je iko vodio racuna sta su pored pirinca jeli? NE!... i onda su nekako dosli do zakljucka da je jedan bolji od drugog... Naravno da jeste bolji int ali lose odradjena studija.
Pirat:
--- Citat: tenssa Jun 16, 2010, 05:36:12 posle podne ---
--- Citat: pirat Jun 16, 2010, 05:29:25 posle podne ---podstice kurac... boze kojim glupim istrazivanjima se oni bave...
--- Kraj citata ---
Hahah i meni isto pade na pamet. :D :D
Pogotovo kako je ovo "ozbiljno" istrazivanje...nigdje nista drugo nije navedeno.
Sve u svemu glupost koja sluzi samo da se popuni rubrika u novinama i slicno.
--- Kraj citata ---
Sve u zivotu moze da se dokaze jbg ako se hoce... moze da se napravi i studija da jedenje govana produzava zivot... jebiga istrazivanje je sprovedeno na 200 ispitanika znate... svi su jeli govna i ziveli su srecno i dugo do kraja zivota ... ko u bajci ...
@marelli
nemoj jesti pirinac , dobices dijabetes ... evo ja da ti kazem nesto sto i ptice na grani znaju : ako neko ima tendenciju ka tim bolestima ... razvice ih kako god da se okrene nazalost ... i pusenje cigara izaziva rak ali eto imas osoba koje purgijaju ceo zivot i to ko zna koliko tone duvana su popusili pa nista ... Lako je sprovesti studiju ali naci metodu koja moze da pokrije sve slucajeve i daa validan rezultat neki koji statisticki moze da se primeni na veliki broj ljudi - tesko... malo je tih studija ...niko nece u studiji da izlozi na koji nacin kojim reagensima sta vec,su dosli do tih zalkjucaka , tim studijama se ili zajebavaju studenti shatro igraju se naucnika na poznatim koledzima kao sto su Oksford i Harvard ili profesori koji nemaju sta da rade drugo ali moraju da vrbuju neki novac od koledza itd... ili firme koje imaju interesa tako da tu verodostojnosti i objektivnosti nema ...
left hook:
--- Citat: pirat Jun 16, 2010, 05:29:25 posle podne ---podstice kurac... boze kojim glupim istrazivanjima se oni bave...
--- Kraj citata ---
3 x
aragorn:
Cela Azija zivi od pirinca,a tamo nije zabelezena nikakva veca ucestalost dijabetesa tip 2.
Zakljucak,studija je zivo sranje.
Tipicno americko proseravanje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju