pozdrav veliki svima,.. nije me opet bilo neko vrijeme.
trebalo je dosta toga nadoknaditi,..trenutno sam u iscekivanju jebnog off-a, je poslije svih takmicenja jos nisam stao. Odlucio sam ovaj put i rverse dieting da odradim kako spada,.. jebno nakon svega jos paziti i dalje full na ishranu, ali sam i vise nego zadovoljan ishodom,..isplatilo se. Jos jedna sedmica ispred mene, i onda odmor kratki, uglavnom od treninga. Ove godine sam odlucio masu JOS cisce da odradim nego prosle godine, jer cu biti jako ogranicen kilazom ovaj put. Blizu sam granice 90kg sad vec, a prelazak u tesku jednostavno ne zelim - bar sad za sad ne.
Cilj je bio da odradim ono sto sam pripremao zadnje dvije godine (precizniji budem dva neuspjela pokusaja da odradim ovo kako treba, jer nisam bio dovoljno dugo disciplinovan da bi izdrzao do kraja), a to je da iskoristim taj gain period kada je iskoristivost materije puno veca, i da napakujem koliko je moguce ciste mase, a da uz to vodeci racuna o ishrani i formu uporedo dovodim u red.
evo mali apdejt slika od zadnjih 4-5 sedmica,...
odma treci dan nakon takmicnja krenuo sam sa ovim..prve slike su od 31.05. kilaza 94, forma prilicno losa, dosta vode dosta ima,..
sljedece slike su sedmicu dana kasnije, kilaza je u blagom porastu od skoro 1kg, ali zato obimi su vec postajali vec, a dorma vidno bolja,.. (sto je i donekle rezultate konacno nakrcanog glikogena u misicima). al kako god, forma dosta bolja, vode daleko manje
kraj i trece sedmice, 14.06. kilaza u blagom padu, nesto ispod 94kg, ali zato gotovo svi obimi (osim butina) ovde vec bili nesto veci nego na samom vrhuncu zadnjeg perioda mase. forma je sad vec bila ok,..
naredne slike su samo jedan dan kasnije, sa fotoshootinga, forma jos bolja, jer sam ciljano pokusao malo da se vode rijesim, a da se ne sluzim nikakvim rigoroznim metodama sto bi prije svega izazvalo novi sok tjela i naglo vracanje vode,a osim toga, nije takmicenje
kilaza ovaj dan bila 93kg tacno
eto ga,...trenutna je kilaza 97kg, forma trenutno rekao bi kao nakon prve dvije sedmice obrnute dijete, na ovu kilazu po meni sasvim dobra,..ali obimi zato sad vec pucaju dobro prema gore,..cak i obim butina je trenutno kao sto je bio na masi, oko 70cm, a noge su mi daleko najsuhlje ostale,..bice slike za koji dan..od sad idemo samo dublje u suficit,.. toliko za sad