ahahaha Oko čega se ljudi svađaju! Ali kad se već povela polemika oko ovoga, da kažem i ja nešto. Slažem se sa sleepy-jem - zgodna je do jaja (ima i lepu kosu, mozda je čak i inteligentna, ali to ne znam jer je nisam upoznala), ali mi se ne sviđa njena faca (nemamo svi isti ukus).
 ahahaha Oko čega se ljudi svađaju! Ali kad se već povela polemika oko ovoga, da kažem i ja nešto. Slažem se sa sleepy-jem - zgodna je do jaja (ima i lepu kosu, mozda je čak i inteligentna, ali to ne znam jer je nisam upoznala), ali mi se ne sviđa njena faca (nemamo svi isti ukus).  I ja bih kao i sleepy imala one-night stand sa njom!
 I ja bih kao i sleepy imala one-night stand sa njom!  

P.S. Pretpostavljam da sam sad jedna od onih iskompleksiranih ljudi koji iz nekog razloga hrane svoj ego ubedjivajuci sebe u suprotno  ....
....
, zar ne?! 
P.P.S. Glagolski prilog sadašnji glagola "ubeđivati" je "ubeđujući", a ne "ubeđivajući" jer se gradi od trećeg lica jednine prezenta (oni ubeđuju) i nastavka "ći"!  pozz
 pozz
....bravo...cestitam, pokazala si sebi da znas gramatiku...jel se sad bolje osecas 

?
... pitaj Pedju da te zaposli ovde kao experta za sprski jezik i gramatiku kad vec nemas pametnija posla 

@pirat
Ko ovde brani Stanliju 

? I na koju foru mislis da je moj ego povredjen zato sto se nekome ne svidja lepa devojka sa slike o.0......daaaaj....ono sto sam rekao je moje misljenje i cinjenica....vi mozete da se slozite, a i ne morate...vasa stvar.
Ovo sto si ti pisao su potpuno nebitne (opste poznate) stvari za celu ovu pricu cija je tema Stanlijina faca (totalna glupost :S)....o tome nije ni bila rec ovde.
Toliko od mene, da ne kvarimo temu vise raspravom koja nigde ne vodi 

pozz