Ostalo > Offtopic
Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
Gurke:
ma cast izuzecima ali 95% pandura su gamad....
pre nedelju dana vracao se sa drustvom sa neke zurke mrak bio nigde nikoga...izleti interventna i iz cista mira krene da trci ka nama,mi naravno bezali,necemo sigurno da stojimo da nas biju jbg
ponasaju se na ulici kao da su nzm ni ja sta...ne ebu nikog ni 2%
stoka majmunska
A.C.A.B
iznervirao sam se sad
Milan Valjevic:
--- Citat: Gurke Jul 09, 2010, 08:36:49 posle podne ---ma cast izuzecima ali 95% pandura su gamad....
pre nedelju dana vracao se sa drustvom sa neke zurke mrak bio nigde nikoga...izleti interventna i iz cista mira krene da trci ka nama,mi naravno bezali,necemo sigurno da stojimo da nas biju jbg
ponasaju se na ulici kao da su nzm ni ja sta...ne ebu nikog ni 2%
stoka majmunska
A.C.A.B
iznervirao sam se sad
--- Kraj citata ---
ma DROTOVI su najjgori 100% slucja sam cuo a i neke vido da bez nekog velikog razloga lemaju...uhhhhhhhhhhhhhhhhh nervoza.
breshahils:
Ma ja ne volim nikakvog majmuna da se kurči ima drotova DEBILA koji samo gledaju svoju frustriranost da iskale na bilo kome, žena ga iznervira on šutira nekog klinca...ima svega, ali opet kažem ima i "mangupa" koji čačkaju mečku a toj mečki mečkica taj dan nije dala i puče tikva ;) , naravno kad se takva situacija desi onda na red dođe pravna država i drotovi najebu, u suštini i jedna i druga strana su krive, ovaj sto je prekoračio svoja ovlaštenja a onaj što je čačkao mečku po...beeep :)
sasacg:
Bitno je da ono govedo Dacica kaze na Exitu da podrzava odrzavanje pederske parade
U koje govno od rzave i drustva smo se mi pretvorili...
Lazar Popovic:
--- Citat: wldnbg Jul 09, 2010, 08:21:29 posle podne ---za tako nesto bi u civilizovanoj drzavi dobio otkaz i mogao bi da ga tuzis i da ga oderes na sudu..
a ti ako mislis da je trebalo da te isutira i ako si zasluzio da te neko maltretira jer si se nasalio, onda brate jbg, sta da ti kazem.. :)
--- Kraj citata ---
Prijatelju moj i u ovoj drzavi znaju oni govnari koga mogu da sutiraju...a ima likova koji smeju u lice da im pljunu i da ne reaguju da sutra ne bi dobili otkaz.
--- Citat: Gurke Jul 09, 2010, 08:36:49 posle podne ---ma cast izuzecima ali 95% pandura su gamad....
--- Kraj citata ---
Sta ocekujes od majmuna koji su zavrsili kurs za 3 meseca i sad se jos nazivaju policajcima,a sem da ti traze dokumenta i da te kazne za prekoracenje brzine ne znaju nista,jer ni saobracajne znake ne znaju cestito-CAST IZUZECIMA.
--- Citat: sasacg Jul 09, 2010, 09:44:13 posle podne ---Bitno je da ono govedo Dacica kaze na Exitu da podrzava odrzavanje pederske parade
U koje govno od rzave i drustva smo se mi pretvorili...
--- Kraj citata ---
Treba mu nabiti onaj pendrek u dupe ono debelo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju