Ostalo > Offtopic

Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!

<< < (2/24) > >>

Milan Valjevic:

--- Citat: oktagon  Jul 09, 2010, 07:26:49 posle podne ---Diskutabilne su ovakve stvari, ko zna sta su ti ''momci'' radili ?

--- Kraj citata ---
bez obzira sta god da su radili trebali su prvo da ih privedu a ne da ih tuku.....prvo biju pa onda pitaju A.C.A.B

Pirat:

--- Citat: MIKSA  Jul 09, 2010, 07:34:34 posle podne ---
--- Citat: oktagon  Jul 09, 2010, 07:26:49 posle podne ---Diskutabilne su ovakve stvari, ko zna sta su ti ''momci'' radili ?

--- Kraj citata ---
bez obzira sta god da su radili trebali su prvo da ih privedu a ne da ih tuku.....prvo biju pa onda pitaju A.C.A.B

--- Kraj citata ---
tako milicija radi... to nije nista novo ... inace sve je to isti sljam samo je pitanje za koji tim igraju ...

oktagon:
E kakve bagre ima, ponekad im je i to malo.

breshahils:
Možda se nekom ne sviđa sta ću napisati ali nije ni bitno.
Ne branim ni pandure niti momke, ko zna šta je tu u pitanju, pandurima pukao film i razbili ih od batina, možda su provokacije bile učestale i odlučili da im je..u kevu.

Kad sam bio klinac i kurcevit (15godina), ja dobacim panduru "ličnu kartu molim" kad je prileteo, toliko me je šutirao da su mi 4alkice iz uveta ispale, ja ga opet nakon toga provociram kako ne može jače da udari :) a kolega čeka na 1m sa palicom.

Sad kad sam se malo opametio pitam se dali je trebao da me šutira...naravno da jeste :)

nbg-v:

--- Citat: breshahils  Jul 09, 2010, 07:50:35 posle podne ---Možda se nekom ne sviđa sta ću napisati ali nije ni bitno.
Ne branim ni pandure niti momke, ko zna šta je tu u pitanju, pandurima pukao film i razbili ih od batina, možda su provokacije bile učestale i odlučili da im je..u kevu.

Kad sam bio klinac i kurcevit (15godina), ja dobacim panduru "ličnu kartu molim" kad je prileteo, toliko me je šutirao da su mi 4alkice iz uveta ispale, ja ga opet nakon toga provociram kako ne može jače da udari :) a kolega čeka na 1m sa palicom.

Sad kad sam se malo opametio pitam se dali je trebao da me šutira...naravno da jeste :)

--- Kraj citata ---
za tako nesto bi u civilizovanoj drzavi dobio otkaz i mogao bi da ga tuzis i da ga oderes na sudu..
a ti ako mislis da je trebalo da te isutira i ako si zasluzio da te neko maltretira jer si se nasalio, onda brate jbg, sta da ti kazem.. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju