Ostalo > Offtopic

Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!

<< < (21/24) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---da se napiju ko svinje i da prave budale od sebe...toga nema kod njih...nedostatak svoje nekulture oni zamene nasom
--- Kraj citata ---

al nam je kutltura...
vid ovako
kada vec moram
ja enznam dali si ti bio bilo gde..
ali ja za ove 4 godine sam prosao sve zemlje eu..
dakle..
uvek cu radije da izadjem u bilo koju od te zemlje i pokazem svoju "kutlruru"opijanja i da ne razmisljam dali ce mi neko od iskomplexiranih goveda zabiti srafciger u bubrege ili cu krivo da polgedam komsinicu od tatinog sina pa ce on da dodje sa svojim "ortacima" da mi objasni nesto tj ne meni nego nekom nesretnom slovencu ili madjaru il bilo kom drugom.
tih nekoliko nesretnika koje si ti vodao su merilo NIKAKKVO...
ako ti poreds 20 nocenja u hostelu sa srpskim turizom i to kako ce se oni nazderati na nekom splavu....jbg..onda odista nemamo vise da pricamo tj ja necu vise da pricam o toj temi jer jadna nama ova usrana zemlja kada ovisimo od 20 narkomana i 20 alkoholicara i ocekujemo deviznu priliv od te grupe nesretnika.
kao sto milorad rece
ta sranja od financjske dobiti i exita su prenaduvana i idu u nekim drugim pravicma
exit nije ono sto je bio nekada i exit je sada nesto sto nekima donosi milione ..kazem NEKIMA a ne srbiji a ono sta srbiji donosi je SRAMOTA...
ti shvati kako god hoces ja ti govrim ovo iz nekog licnog isksutva i ovo je MOJE MISLJENJE KOJE CU UVEK I RADO SA SVIMA DA PODELIM
kada me neko pita na zapadu za exit uvek cu reci MEKA RUGLA I SRAMOTE   UVEK!!!!!!!
a ti koji dolaze ovde i nemaju gde da potrsoe svojih 200 eu koje su digli na kredit ....daleko im lepa kuca....
a malo prati kako i koje su cifre kada se prica o turzimu i zaradi o turzima
kako nasi susedi imaju d sada 7 mil nocenja..alooo....7 mil x neka bude i tih 12 eu po hostelu :D :D......
mi ne moramo da imamo i 700 000....ali ne treba ni da imamo ni tih 20 od takvih ljudi...KLOSARA..

sleepy:
Nismo se razumeli :) Ja hocu da kazem da to donosi dobit nekome, dal je lose za Srbiju ili ne pitanje je. Srbija je kurton trenutno tako da ljudima sve treba samo da zarade.
Na svaki festival dolaze narkomani, alkosi, kreteni, gay-evi itd...to nije problem...problem je sto je sam EXIT poceo da cilja takve ljude...kao neki kamping gde drogirana stoka spava u blatu itd...to je problem. Ako ce EXIT malo da se reformise, da se cene spuste (aj come on...ko ima para da da 10k dinara za cetiri dana kartu + nocenje + hrana/pice i prevoz) mozda ce nesto i biti. Ja ne idem zato sto mi je smor da se cimam do NS-a zbog 2-3 benda/izvodjaca...em sto mi previse kinte em sto ne vidim poentu kad posle ti isti izvodjaci dodju individualno.

Ovo za hostel...dosta mladih ljudi tako ide po Evropi, dzaba je i ljudi obilaze...e sad tu imas problem sto znam dosta ljudi koji obilaze da bi videli gradove, muzeje, upoznali druge kulture i zemlje...znam ljude koji dodju u hostel, ostave torbe...izadju i vrate se pijani i nadrogirani. I takvih ce uvek biti...tih klosara...i onda jos najgore vidim neku nasu devojku koja se smuva sa tako nekim klosarom zato sto je iz Holandije, Amerike, Engleske nebitno.

Ova ekipa koju sam ja trebao da vodim (nisam zato sto mi nije palo na pamet) je dosla ovde sa ciljem da se izdivljaju kako ne mogu u SLO, a pri tom je jedan izbacen sa splava zato sto je krao iz sanka, a drugog nisu pustili zato sto je hteo da unese pice. A svi picnuti, sredjeni, ostaju u hotelu itd...a klosari samo lepo ispeglani.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---problem je sto je sam EXIT poceo da cilja takve ljude...kao neki kamping gde drogirana stoka spava u blatu itd...to je problem
--- Kraj citata ---

sa ovim se slazem

--- Citat ---.e sad tu imas problem sto znam dosta ljudi koji obilaze da bi videli gradove, muzeje, upoznali druge kulture i zemlje...znam ljude koji dodju u hostel, ostave torbe...izadju i vrate se pijani i nadrogirani. I takvih ce uvek biti...tih klosara.
--- Kraj citata ---

pa hostele i ne posecuju ti koji hoce da vide gradove i znamenitosti istih...hostele posecuju bas ti kakve si ti rekao i ja..pijani,pederi,mnarkomani i ostala bagra.
tako je svugde tako je i kod nas....
normlan covek ode u hotel  a ne jebe se po moje kakvim rupama

--- Citat ---je dosla ovde sa ciljem da se izdivljaju kako ne mogu u SLO
--- Kraj citata ---

mogu ali NECE
upamti
zato sto oni nas smatraju za stokom i tako bi trebalo mi da se ponasamo prema njima a ne da im titramo jaja
ovo ti govrim jer znam za sigurno kako se ponasaju tamo i sta rade

sleepy:
Ne slazem se ovo za hostel...posto sam bas upoznao finih ljudi..koji jednostavno imaju takav nacin zivota...ali obilaze zemlje i istrazuju...al ovo si u pravu...drugi nas gledaju ko stoku a mi zbog par evra srecni da im se dodvorimo.

Pedja_Petrovic:
....ja za sve ove godine u ni jednom hostelu nisam video nista dobro ni lepo..ma koliko god se vlasnik trudio..
ali dobro...

a za ovo drugo..
ma jbg..sami smo krivi...i tako nam i treba.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju