Ostalo > Offtopic

Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!

<< < (15/24) > >>

Pirat:

--- Citat ---ali otkud takav stvor u takvoj ustanovi koja treba da sluzi narodu...pa jbt to je strasno...
--- Kraj citata ---
vrlo je tanka ta granica izmedju ove i one strane zakona , onakvu bagru na kakvu nailazis na ulici vrlo lako mozes i da nadjes u miliciji , zato sam i ja rekao u nekom postu sve su to smradovi samo je pitanje za koji tim igraju ... naravno uvek cast izuzecima ... ali trebao si makar da prijavis , mislim jbg to zavisi od coveka , neko predje preko toga kao ti i cim ga prodje nervoza nastavi dalje ... dok s druge strane ja se ne bih smirio dok sve ne pokusam ... mislim , verovatno si ti upravu i da ako nema nekih ozbiljnih posledica sve to treba iskulirati ali ponovo jbg... ne znam ... nisam pametan...

ivan.ipsc:

--- Citat: pirat  Jul 12, 2010, 02:09:45 posle podne ---
--- Citat ---ali otkud takav stvor u takvoj ustanovi koja treba da sluzi narodu...pa jbt to je strasno...
--- Kraj citata ---
vrlo je tanka ta granica izmedju ove i one strane zakona , onakvu bagru na kakvu nailazis na ulici vrlo lako mozes i da nadjes u miliciji , zato sam i ja rekao u nekom postu sve su to smradovi samo je pitanje za koji tim igraju ... naravno uvek cast izuzecima ... ali trebao si makar da prijavis , mislim jbg to zavisi od coveka , neko predje preko toga kao ti i cim ga prodje nervoza nastavi dalje ... dok s druge strane ja se ne bih smirio dok sve ne pokusam ... mislim , verovatno si ti upravu i da ako nema nekih ozbiljnih posledica sve to treba iskulirati ali ponovo jbg... ne znam ... nisam pametan...

--- Kraj citata ---
A koga da prijavis sta da prijavis, znas ti da oni iz intermeca skidaju prezimena sa uniformi koja su obavezna da se nose, bas iz tog razloga da ih sto teze indetifikujes .  :-\ :-\ :-\  A.C.A.B

ivan.ipsc:
Ubi zakolji da pandur ne postoji  :-\ :-\ :-\     A.C.A.B

nikadsenepredajem:
ima svakakvih pandura,ali samo ovakve treba kazniti. Oni koji svoj posao rade svesno i kako treba njih respectujem jer da nije njih ko zna na sta bi sad ova drzava licila.

ela ela:
wldnbg  -razumem te,imao si lose iskustvo i potpuno si u pravu za vecinu stvari ali ova prica o kojoj diskutujemo
je nesto sasvim drugo.Ja sam rekla da su-Ovaj Put-panduri ispravno postupili.Likovi koji su dobili batine su kurceviti
provokatori koji oduvek prave probleme tipa-sta mi gledas ribu,sad cu ti izbusim kolena,cu te izotvaram i tako to...
Ama-maltretirali su ljude po kraju.
Sprdacina sa pandurima je bila demonstracija moci,mangupiranje-blejaza pa da se malo zabave...A kad su izvukli deblji kraj
onda kuknjava po novinama i sad jos neko treba da ih zali.Trazili su problem i dobili su ga.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju