Ostalo > Offtopic

Pažnja, pažnja: Salame, kobasice i viršle izazivaju rak!

<< < (5/7) > >>

cartell:

--- Citat: B.M.F  Jul 14, 2010, 12:24:51 posle podne ---Baš me interesuje šta bi jeli,dobiješ 35000din platu,platiš sve dažbine,a gde je ostatak porodice deca i supruga koja neće moći da se zaposli za još 17 miliona godina.....LAKO JE TATINIM I MAMINIM SINOVIMA

--- Kraj citata ---
u tom slucaju ces jesti to! osecam veliku tenziju u ovom komentaru,ne znam da li si ti mozda u slicnoj situaciji...
onaj koji je napisao tekst o kobajama i virslama ,je skroz u pravu i to je tesko smece ,bas kao i fast food i ostala brza hrana. i taj koji je to napisao je samo preventivno rekao da je stetna i da bi se trebalo kloniti od nje ali neces umreti ako je uneses PONEKAD. sve ima svoju cenu. imas pare - imas zivot. nemas pare - tezak zivot. a o ovima sto prave copor dece necu ni da komentarise,to su zatucani i ekstra nisko obrazovani ljudi.

Francuz:

--- Citat: sleepy  Jun 16, 2011, 03:33:54 posle podne ---A zamisli imas decu, ti i zena imate ok poslove. Dodje kriza, zena ostane bez posla, ti dobijas neku sicu. Treba skolovati decu, ishraniti ih itd.

Ko da ste na drugoj planeti -.-

--- Kraj citata ---

Pretpostavio sam da ce neko i na ovo da pomisli. A jel ne mislis mozda da i o tome treba razmisljati, osigurati se i za gubitak posla? Pa ako onda imas kako da prezivis kad dobijes otkaz, ti pravi decu.

Pocetnik993:
lako je pricati ko nema decu i moze da sernja ovde do sutra
otisla tema u drugi pravac

sleepy:

--- Citat: Francuz  Jun 16, 2011, 05:08:59 posle podne ---
--- Citat: sleepy  Jun 16, 2011, 03:33:54 posle podne ---A zamisli imas decu, ti i zena imate ok poslove. Dodje kriza, zena ostane bez posla, ti dobijas neku sicu. Treba skolovati decu, ishraniti ih itd.

Ko da ste na drugoj planeti -.-

--- Kraj citata ---

Pretpostavio sam da ce neko i na ovo da pomisli. A jel ne mislis mozda da i o tome treba razmisljati, osigurati se i za gubitak posla? Pa ako onda imas kako da prezivis kad dobijes otkaz, ti pravi decu.

--- Kraj citata ---

Pa ljudi misle o tome, osiguraju se...rade i budu uspesni. E a onda dodje svetska ekonomska kriza koju nisi mogao da planiras bas lako. Al da se ne lazemo...BB nije sport za siromasne

BBBbbb:

--- Citat: sleepy  Jun 16, 2011, 04:41:42 posle podne ---Znas kako se kaze...sex je zabava siromasnih.

--- Kraj citata ---
Ljubav je izmislio siromah da bi imao redovno pi*ke.
-ima i ta varijanta

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju