Ostalo > Offtopic

Stallone @ 64 - forearms of steel

<< < (3/5) > >>

sleepy:
za 65 god ona 2 matorca super izgledaju...e sad sto je sly profi glumac koji je snimao film do nedavno pa se uradio za film to je druga prica

nbg-v:

--- Citat: sleepy  Jul 16, 2010, 10:40:59 posle podne ---za 65 god ona 2 matorca super izgledaju...e sad sto je sly profi glumac koji je snimao film do nedavno pa se uradio za film to je druga prica

--- Kraj citata ---
uradio se za film?
pa covek ima isti stil zivota vec 35 godina... i nece ga menjati do smrti...

Pirat:

--- Citat: wldnbg  Jul 16, 2010, 10:10:17 posle podne ---
--- Citat: sleepy  Jul 16, 2010, 09:31:15 posle podne ---Ni prvo ni drugo nije lose, to su ljudi u godinama.  

--- Kraj citata ---
nisu to ljudi u godinama u kojim ti mislis da jesu- obojica aimaju po 65- ja guglao na netu i postavio cisto poredjenja radi sa Slajem koji ima isto toliko...
sto s emene tice-pre cu da izgledam kao Slaj kad budem dosao u te godine nego kao ova dvojica u " godinama"... ne znam za tebe :)
a pare ne vrede mnogo ako ne znas kako da ih koristis, on ocigledno ima znanje... a za nekih 40 god i ja cu imati gomilu para i znanja... tako d ane sumnjam u sebe

--- Kraj citata ---
pa dobro brate Slaj je filmska zvezda i ekscentrik u mnogim stvarima ...uostalom imaju ljudi i druga interesovanja u zivotu nego da izgledaju tako u 65... meni recimo te njegove vencuge su odvratne brate uopste ta vaskularnost kad je previse izrazena izgleda neljudski ... kad gledam njegov podlakticu imam stalno neki trip , sta jbt da covek zakaci ruku za nesto aaaaaaa odvratno... uostalom njemu se moze ne samo sto ima para nego zato sto oko njegovog zdravlja brine citav tim naj naj strucnijih lekara , pa covek je za ime boga operisao jednu takvu vencugu na grudima i nakon toga nastavio i dalje trenira uzima sta uzima ....

sasa85:

--- Citat: wldnbg  Jul 16, 2010, 10:42:56 posle podne ---
--- Citat: sleepy  Jul 16, 2010, 10:40:59 posle podne ---za 65 god ona 2 matorca super izgledaju...e sad sto je sly profi glumac koji je snimao film do nedavno pa se uradio za film to je druga prica

--- Kraj citata ---
uradio se za film?
pa covek ima isti stil zivota vec 35 godina... i nece ga menjati do smrti...

--- Kraj citata ---

jbt sto si smor,
Posto ga tako branis sigurno ti je obecao da ce biti tvoj licni trener:-)

Kolev Nenad:
"DECKO" je objasnio... ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju