Ostalo > Offtopic

Stallone @ 64 - forearms of steel

<< < (2/5) > >>

vuksa:
svaka cast....ljudi uglavnom gledaju misice na njemu...mene fascinira sto bi se reklo kod nas kako se covek dobro drzi u 64 godine :) i jos pored toga ima odlican izgled...svaka mu cast

Siledra:

--- Citat: marelli  Jul 15, 2010, 08:10:53 posle podne ---
--- Citat: mr.perfect86  Jul 15, 2010, 05:16:26 posle podne ---auuu svaka mu cast :) ne skida se sa GH bole ga uvo :D

--- Kraj citata ---

svaka cast mu, a mislim da su ga vacarili sa GH na nekom aerodromu, samo neznam gde bese, da li je Australija bila .....

--- Kraj citata ---
Da, Australija, tacno.
Covjek od svoje mladosti pa do dan danas izgleda odlicno.
Pravi primjer "umjerenog"  bavljenja bodybuildingom.

nbg-v:

--- Citat: Siledra  Jul 16, 2010, 12:20:28 posle podne ---
--- Citat: marelli  Jul 15, 2010, 08:10:53 posle podne ---
--- Citat: mr.perfect86  Jul 15, 2010, 05:16:26 posle podne ---auuu svaka mu cast :) ne skida se sa GH bole ga uvo :D

--- Kraj citata ---

svaka cast mu, a mislim da su ga vacarili sa GH na nekom aerodromu, samo neznam gde bese, da li je Australija bila .....

--- Kraj citata ---

Pravi primjer "umjerenog"  bavljenja bodybuildingom.

--- Kraj citata ---
  a sto tako ironicno kazes to "umereno"? i sta je po tebi umereno?
mislis da bi bilo bolje da je bio "umeren" kao vecina ljudi, pa da izgleda ovako:
http://img267.imageshack.us/img267/4706/ghghe.jpg
ili ovako
http://img94.imageshack.us/img94/2580/33088732.jpg

sleepy:
Ni prvo ni drugo nije lose, to su ljudi u godinama. A sto se tice matorog pastuva...pa nije to samo BB vec i priv trener, nutricionista, lekari, kvalitetna ishrana...i tolko para da moze se ispisa po nama.

nbg-v:

--- Citat: sleepy  Jul 16, 2010, 09:31:15 posle podne ---Ni prvo ni drugo nije lose, to su ljudi u godinama.  

--- Kraj citata ---
nisu to ljudi u godinama u kojim ti mislis da jesu- obojica aimaju po 65- ja guglao na netu i postavio cisto poredjenja radi sa Slajem koji ima isto toliko...
sto s emene tice-pre cu da izgledam kao Slaj kad budem dosao u te godine nego kao ova dvojica u " godinama"... ne znam za tebe :)
a pare ne vrede mnogo ako ne znas kako da ih koristis, on ocigledno ima znanje... a za nekih 40 god i ja cu imati gomilu para i znanja... tako d ane sumnjam u sebe

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju