Ostalo > Offtopic

Prelom

<< < (14/17) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Big_Rasha  Mart 07, 2007, 01:20:59 posle podne ---07.03.2007 UPDATE...
Evo stize najnoviji update... Od danas zvanicno posedujem i diskus herniju... Ja sam baksuz kakvog nema...

--- Kraj citata ---
...WELCOME TO THE CLUB

mrki:

--- Citat: Big_Rasha  Mart 07, 2007, 01:20:59 posle podne ---07.03.2007 UPDATE...
Evo stize najnoviji update... Od danas zvanicno posedujem i diskus herniju... Ja sam baksuz kakvog nema...

--- Kraj citata ---
kako brate to tako odjednom s neba pa u njedra,šta bi kako to?

Big_Rasha:
Pa nije odjednom... Pisao sam vec negde... Ima mesec dana... Radio mrtvo i to ne sa ogromnom kilazom... Sve isto kao i uvek... I odjednom osetim bol.... 5 dana nisam mogao ni carape sam da obujem... Sve u svemu...
GAME OVER
INSERT COIN
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0  BOOM Score 1105000 5th place    RAX
Jbg... Bar sam imao potpis...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Big_Rasha  Mart 08, 2007, 11:19:55 pre podne ---Pa nije odjednom... Pisao sam vec negde... Ima mesec dana... Radio mrtvo i to ne sa ogromnom kilazom... Sve isto kao i uvek... I odjednom osetim bol.... 5 dana nisam mogao ni carape sam da obujem... Sve u svemu...
GAME OVER
INSERT COIN
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0  BOOM Score 1105000 5th place    RAX
Jbg... Bar sam imao potpis...

--- Kraj citata ---
..

zasto gotovo??

ja ima trostruku opa se takmicim????

thor:
ovako, prelom malog prsta na desnoj ruci(trening-vietvodao),
tek sto je zaraslo prelom desne noge(tuca)
nedugo nakon sto sam to zalijecio rekoh da napravim kurs za skijanje-popucale tetive i diskus(desna noga :lol:)
nakon toga jos uvijek ne mogu ispraviti desnu nogu
evo upravo sam treci tjedan na bolovanju, popucale tetive na zglobu-desna noga :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju