Ostalo > Offtopic

Prelom

<< < (15/17) > >>

Baltazar:
Evo i mene u klubu :D
 Obe ruke kad sam bio mladji 6-7 raz o.s.

Prelom desne kljucne kosti i
Naprsnuce 5 kicmenog prsljena (koji se srecom nije razdvojio) - jun mesec prosle god.

Kljucna kost je potpuno zarasla za 2,5 meseca i od tad nemam bolova,
ali me zato kicma s vremena na vreme stisne da ne znam kud cu... jbg

Irac:
Evo nek i ja nesto napisem,lomio sam samo prste na ruci, preseko nerv (ishijadikus) na desnoj nozi,razbio sam par puta glavu i to jebacki.isekao se sa brusilicom,nabio ekser pod casicu na desnom kolenu....itd,itd,itd mrzi me vise pisati!

Nikola_M:

--- Citat: Irac  Mart 09, 2007, 02:07:23 pre podne ---Evo nek i ja nesto napisem,lomio sam samo prste na ruci, preseko nerv (ishijadikus) na desnoj nozi,razbio sam par puta glavu i to jebacki.isekao se sa brusilicom,nabio ekser pod casicu na desnom kolenu....itd,itd,itd mrzi me vise pisati!

--- Kraj citata ---

Kako si povredio ischiadicus?
Dal' nisi iglom? :lol: :lol: :lol:

Ja sam iscasio kljucnu kost i dvaput lomio rebra.

Sasa Ilic:
Ja sam polomio kljucnu kost pre mesec dana i sad sam se tek oporavio mada jos jedno 2 nedelje nema teretane.Popizdecu kakvi me sve maleri teraju od ove godine :( :(

Big_Rasha:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 08, 2007, 01:30:48 posle podne ---
--- Citat: Big_Rasha  Mart 08, 2007, 11:19:55 pre podne ---Pa nije odjednom... Pisao sam vec negde... Ima mesec dana... Radio mrtvo i to ne sa ogromnom kilazom... Sve isto kao i uvek... I odjednom osetim bol.... 5 dana nisam mogao ni carape sam da obujem... Sve u svemu...
GAME OVER
INSERT COIN
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0  BOOM Score 1105000 5th place    RAX
Jbg... Bar sam imao potpis...

--- Kraj citata ---
..

zasto gotovo??

ja ima trostruku opa se takmicim????

--- Kraj citata ---
Ma, znam nije gotovo... Malo sam se iznervirao... Kaze meni doktor radi se operacija, oporavak je 6 meseci ... bla bla bla, ali postoji ogromna mogucnost da ponovo dobijes herniju ukoliko ne promenis nacin zivota... Ma sta mu to znacilo... Znaci operisem se i onda nista da ne radim... Pa koji se k**** onda operisem??? Idem kod Milosa na sajt da citam o gigantskim serijama, a vidim da si za ledja pominjao neki kruzni trening... Racunam da za desetak dana ponovo pocnem da vezbam... Nadam se da ces malo da mi pomognes...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju