Ostalo > Offtopic

Koljem zato što volem

<< < (4/5) > >>

H2SO4:
i znaci po tebi ja sad nisam covek?

dulse:

--- Citat: H2SO4 ---
--- Citat: dulse ---
--- Citat: H2SO4 ---pa dobro sad moraju i ti ljudi nesto da kolju, bolje prasad nego ljude, mislim da se tu slazemo. klanjem svinja oslobadja se negativna energija - dok kog ljudi koji ne kolju svinje ta negativna energija ispoljava se tako sto se kolju komsije razlicite vjere/nacije.

u ostalom svaka svinja sto popije noz u grlo dobija status svinjskog muchenika i expresnu kartu u svinjski raj.

e sad svinja na selu zivi ko Tito (zdere,spava,bilduje se i zajebava se po cijele dane) i mora na kraju svog radnog vijeka nekako simbolicno da se oduzi gazdi za taj luksuzni i bezbrizni zivot.
dok svinje na farmama i fabrikama zapravo nisu svinje no nekakvi izmucheni retardirani kiborzi, ludaci. i njihovom klanju ne predstoji nikakva ceremonija nego jednostavno stavi se na traku i ko zna u kakvim mukama zavrshi.a dobro to se ne racuna jel tako?
--- Kraj citata ---

haha volEm te radi ovoga :lol:
--- Kraj citata ---

i ja tebe jos vise
--- Kraj citata ---

:oops:  :oops:  :oops:

natasa:

--- Citat: H2SO4 ---i znaci po tebi ja sad nisam covek?
--- Kraj citata ---

Po meni ljudi koji misle da je izivljavanje normalno nisu ljudi,ali necu sad da ulazim u to kakav si jer te ne poznajem.

H2SO4:
zena u crnom sve vise i vise ...

laracroft:
nama zakoni  nika nisu valjali tj.niisu se nikad postovali

Zakon o zastiti zivotinja kucnih ljubimacaa1987,onih koji se gaje na poljoprivreednim gazdinstvima1992,i zivotinja za klanje1979

pa jedan od clanova regulise,da metode klanja budu sto humanije,pa blabla.inspekcije,prostor gde zive i uslovi,da se izbegnu nepotrebne patnje...

mada mi smo pagani i  bez mnogo morala.....

ja sam vise protiv maltretiranja panda,delfina i licno jer se to radi ne radi prehrane nego da bi dobili par miliitara neke omega kiseline ili nesto u kozmetici ili krzna.

a ove druge i jesu tu i lako se gaje i kote bas da bi se mi hranili mada ja nisam neki mesozder

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju