Ostalo > Offtopic
Koljem zato što volem
Johny_Bravo:
Pih sta su ti gradska deca.Ja dok sam bio klinac nije mi bilo sve jedno.Posle se naviknes.Poso ko poso.
Malo mi je bezveze to takmicenje al sta ces sad.Uostalom sta drugo da radis za 29. novembar.
P.S. Aj u po 5 marke da je ovaj txt pisala neka cica koja svince pre toga nije videla ni na tv-u (sem u obliku cevapa)
dulse:
--- Citat: H2SO4 ---pa dobro sad moraju i ti ljudi nesto da kolju, bolje prasad nego ljude, mislim da se tu slazemo. klanjem svinja oslobadja se negativna energija - dok kog ljudi koji ne kolju svinje ta negativna energija ispoljava se tako sto se kolju komsije razlicite vjere/nacije.
u ostalom svaka svinja sto popije noz u grlo dobija status svinjskog muchenika i expresnu kartu u svinjski raj.
e sad svinja na selu zivi ko Tito (zdere,spava,bilduje se i zajebava se po cijele dane) i mora na kraju svog radnog vijeka nekako simbolicno da se oduzi gazdi za taj luksuzni i bezbrizni zivot.
dok svinje na farmama i fabrikama zapravo nisu svinje no nekakvi izmucheni retardirani kiborzi, ludaci. i njihovom klanju ne predstoji nikakva ceremonija nego jednostavno stavi se na traku i ko zna u kakvim mukama zavrshi.a dobro to se ne racuna jel tako?
--- Kraj citata ---
haha volEm te radi ovoga :lol:
natasa:
--- Citat: H2SO4 ---pa dobro sad moraju i ti ljudi nesto da kolju, bolje prasad nego ljude, mislim da se tu slazemo. klanjem svinja oslobadja se negativna energija - dok kog ljudi koji ne kolju svinje ta negativna energija ispoljava se tako sto se kolju komsije razlicite vjere/nacije.
u ostalom svaka svinja sto popije noz u grlo dobija status svinjskog muchenika i expresnu kartu u svinjski raj.
e sad svinja na selu zivi ko Tito (zdere,spava,bilduje se i zajebava se po cijele dane) i mora na kraju svog radnog vijeka nekako simbolicno da se oduzi gazdi za taj luksuzni i bezbrizni zivot.
dok svinje na farmama i fabrikama zapravo nisu svinje no nekakvi izmucheni retardirani kiborzi, ludaci. i njihovom klanju ne predstoji nikakva ceremonija nego jednostavno stavi se na traku i ko zna u kakvim mukama zavrshi.a dobro to se ne racuna jel tako?
--- Kraj citata ---
Opet ne kapiras sta hocu da kazem...Nemam nista protiv toga da se svinje kolju,jer se za to i gaje,nego sto se ljudi izivljavaju,UZIVAJU u tome i prave veliku zajebanciju.Sta li ce da izraste od onog cetrnaestogodisnjeg decaka kom tag tako mladog uce kako da zabode noz u glavnu arteriju i za deset minuta od svinje napravi kobasice? :cry:
H2SO4:
ma kapiram ja tebe i te kako, ne boj se. no ti mene ne kapiras.
samo nek se izivljavaju nad prasadima, prasad su inace mazohistichki nastrojeni stvorovi. a dobro dete mu jebem jesmo li pagani ili nismo. stop imeprijalizmu - stop novom svjetskom poretku. koljimo koljimo i samo koljimo.(poetna je u balansiranju pozitivne i negativne energije i ceranju zlih sila i prizivanju dobrih) i cijelo selo veselo.
za malog cetranestogisnjaka se ne brini, u dobrim je rukama.ne drogria se, ne jebe se za pare,ne krade itd. zdravo rumeno seosko cheljade.
pa bolje da ga uce kako se kolje krme no kako se pravi eurokrem i slicne pizdarije sa discovery kanala.
H2SO4:
--- Citat: dulse ---
--- Kraj citata ---
haha volEm te radi ovoga :lol:
--- Kraj citata ---
i ja tebe jos vise
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju