Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (31/177) > >>

Ted Arcidi:
sve su nam uzeli jos samo usta da nam zatvore

breshahils:

--- Citat: mr.perfect86  Oktobar 06, 2010, 06:01:50 posle podne ---Sad sam citao na vestima da ce policija kao hapsiti preventivno ljude za koje misle da ce ici da ruse paradu!!! Najbolje cutati i nepisati nista,mamu im bre jebem vise svima pun mi ih je kurac!! Dokle cemo mi biti vise kurton od Drzave nije mi jasno...Jebala ih vise ta Evropa...

--- Kraj citata ---

Nije mi samo jasno kako misle da pohapse toliki narod a da ne izazovu reakciju mase?
Nije to baš najbolje rešenje, žao mi je i pandura u ovom slučaju, jbg ljudi rade ono što im narede a oni buljaši da se izvuku iz svega...
Budite invetivni, smislite nešto što će ugroziti samo one koje treba.

Ted Arcidi:

--- Citat: breshahils  Oktobar 06, 2010, 06:19:50 posle podne ---
--- Citat: mr.perfect86  Oktobar 06, 2010, 06:01:50 posle podne ---Sad sam citao na vestima da ce policija kao hapsiti preventivno ljude za koje misle da ce ici da ruse paradu!!! Najbolje cutati i nepisati nista,mamu im bre jebem vise svima pun mi ih je kurac!! Dokle cemo mi biti vise kurton od Drzave nije mi jasno...Jebala ih vise ta Evropa...

--- Kraj citata ---

Nije mi samo jasno kako misle da pohapse toliki narod a da ne izazovu reakciju mase?
Nije to baš najbolje rešenje, žao mi je i pandura u ovom slučaju, jbg ljudi rade ono što im narede a oni buljaši da se izvuku iz svega...

--- Kraj citata ---
pa  vidis policijski sindikati se ovih dana po Beogradu bune zbog svega i svacega,idu pred vladu i traze da im se posebno plati nocni rad, rad na praznik i slicno,a li se ne bune sto ih vlast po ko zna koji put salje na narod i to zbog sacice degenerika, to im izgleda ne smeta samo nek se dobro plati

breshahils:

--- Citat: Ted Arcidi  Oktobar 06, 2010, 06:23:43 posle podne ---
--- Citat: breshahils  Oktobar 06, 2010, 06:19:50 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
pa  vidis policijski sindikati se ovih dana po Beogradu bune zbog svega i svacega,idu pred vladu i traze da im se posebno plati nocni rad, rad na praznik i slicno,a li se ne bune sto ih vlast po ko zna koji put salje na narod i to zbog sacice degenerika, to im izgleda ne smeta samo nek se dobro plati

--- Kraj citata ---

Ma ....jbm mu miša.
Najviše bi voleo da strada onaj ko treba a imaju koji trebaju.

Kakav bi ja i ti bili tandem sa fantomkama i spravom za igranje bejzbola u sred BG u sred belog dana :)  a Peđa iza nas broji "loptice" :D

Pedja_Petrovic:
sleepy brate nisi u pravu
PEDERLUK jeste bolest
a to sto su ga IZBACILI iz nekih knjiga to je druga prica i nemozes da pricas tako da iz razloga sto nigde ne pise da je bolest ti ne smtaras da je to bolest.
to sto ces ti biti radnik u toj struci bi bas iz tog razloga trebalo da izucavas malo vise pa da bar sam shvatis da je to bolest i da zajebes to sto pricaju
dalje
kome su bre prava ugrotzena?
njima?
pa covece pedera ne smes krivo ni da pogledas...ugasio si...
da se pederu nesto desi na poslu,gazda bi verovatno zavrsio na sudu tuzen od strane smrdljivog pedera za povrede bla bla bla bla
jbg
jbg ti pricas tipicno diplomatski i sa nekog neznam ni sam kojeg osnova tj prevedeno PO SKOLSKI...
dajes obrazlozenja koja su potpuno nepovezane tipa da se vodaju za ruku u iranu..tacno,ali i iranu i kace na drvo omdahj onoga ko je peder jer MU TO VERA NE DOZVOLJAVA
a sleepy brate...jel si ti vernik?
ja nisam...da ne mislis da se gadjam sa te strane
ali sam negde na pocetku rekao da ta setnja tih bolesnika RUSI PONOS...PRIDE normlanog coveka koji veruje u boga i isusa a takvih je 98% u ovoj zemlji.
znaci..par stotina budala moze da sere po celoj naciji..DA SERE BUKVALNO SLEDECE GODINE I DA NA TERAZIJIMA IMAMO SAN FRANCISKO?
nemoj tako sleepy buraz..nije fer
oni su obicno bolesnici i bez obzira dali treba da ih se leci ili ne (da se ja pitam ja ih sigurno ne bih lecio vec neke druge stvari) ali nadam se da ce uskoro-ponovo doci vreme gde ce se to resvati onako kako se oduvek resavalo.
neznam zasto se stalno kaci poltika sa ovim
dobro..oni su zasrali ikrivi za sve.
slazem se da bi prvo trebalo pedere razjuriti pa onda upasti u skupstinu..
ali ovd je rec i posasti i propagiranju bolesti i za mene su tu prica zavrsava....
nisi u pravu sleepy jer JA NE ZELIM DA MOJE DVOJE DECE IKADA GLEDAJU KAKO JEDNA DRUGOM SVRSAVAJU PO USTIMA U CENTRU BILO KOG GRADA NA SVETU A POGTOVO NE BEOGRADA
jer ce sutra to da ti isti bolesnici rade u NOVOM SADU itd..

neka naprave paradu ponosa u sarajevu...bas bih to voleo da vidim
i bosna hoce u evropu...ali gej parade nece biti nikada sigurno...

jbg buraz..nije fer razmisljati na taj nacin o tim bolesnicima
nemoze NI JEDAN NORMLAN COVEK bez obizrea na bilo koji stepen obrazovanja jer se ti vadis na to da PODRZAVA TO osim ako nije jedan od njih,ako nema financiskju korist ..drugi vid ne postoji jer nema razumnog objsanjena
sva objsanjja koja si ti dao brate su IZ NEKE KNJIGE i to nista nije racionalano razmisljanje..mozda za tebe se sada cini da jeste ,ali nisi racionalan majke mi....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju