Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
TeH FiLiP:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 07, 2010, 05:57:58 posle podne ---jbg filipe ti odo u misiju da dokzaes kako je hriscantvo sranje i kako to nema veze sa pederima
ok..ajde da se slozimo oko toga
ali ne mozes ti iz bg sa 24 god da ponistis nesto sto je stvarano hiljadama godia BILO DA JE TO SRANJE ILI NE
dakle..nema veze dali si pravi ili lazni vernik..NISI PEDER to je bitno..
ako onaj se moli bogu a to radi lazno..to je njegov problem jebiga..on bar ima neka nacela..nisu moralna ali ima neka..bar glumi.
pederi su bolesni ljudi kojima treba lecenje i to sto oni rade je nesto sto se kosi sa tom tradicjom ma kakva onda da je jebiga...
--- Kraj citata ---
ma ja samo pricam da ako gledamo hriscanstvo,ono propagira mir i ljubav i okreni drugi obraz i prihvati sve ljude is tvorenja bozija blablabla tako da po hr logici trebalo bi dopustiti tu paradu,zato akzem da je glupo pozivati se na hr vrednosti u ovakvom slucaju.Ja celo ovo vreme pricam da ljudi imaju pravi cilj,SPRECITI PARADU,ali pogresne razloge za to sprecavanje.
Opet kazem,kao pripadnik velike vecine ocekujem da se postuje pravo vecine i to je kraj price.Poenta je u tome sto ce svaka shusha i sekta uskoro moci da trazi svoja prava i povlastice.A to jedino jbg,moze da se spreci ako propadne US,EU i mnogi drugi sto mislim da je slabo moguce sada...Tako da stvarno crni dani za covecanstvo nastupaju,a gej parade su samo jedno zrnce prasine onoga sto se sprema ne samo nama nego celom civilizovanom svetu.Ako do kraja ovog veka ne zavlada kompletna anarhija,bice super.
a evo sad gledam TV,ici ce poslanici,ministri i ko zna ko jos u paradi tako da kontam da ce policije biti jos vise i opet jedino resenje u ovakvoj situaciji je MASOVNA MIRNA DEMONSTRACIJA.
b0zaa:
Uh, pazi ovako, kolko ja znam SPC ima jasno definisan stav prema HOMOSEKSUALIZMU - da je to vid DUHOVNE bolesti i da takvim ljudima treba pomoci isto kao i alkoholicarima, itd... A to da li neko hoce nekog da lincuje u ime vere, mislim da to ima veze sa ljudima vise nego sa verom. Evo ovde ima intervju sa Amfilohijem gde iznosi stav SPC
http://www.dverisrpske.com/tekst/1873069
marelli:
da je ostao goli otok, tokom vremena evoluirao bi kao jedno lepo mesto gde bi se slali ovaki naopaki ;D
THe.:
http://www.youtube.com/watch?v=xa6yJv1IqF0&feature=player_embedded
IGOR_X3M:
Filipe, primetio sam da u svakom tvom postu ides okolo naokolo u uvijenoj formi protiv Boga, Isusa, hriscanstva biblije i trudis se da sve to ismejes i diskvalifikujes.
To sto si ti ateista i sto verujes u evoluciju tj. da "zivo nastaje od nezivog" i da su ljudi nastali zahvaljujuci milijardama super gresaka ili mutacija je tvoje pravo i to je ok,ali da ismejavas hriscanstvo mislim da to nije ok. Ja sam vernik i neverujem u to da je nas DNK nastao slucajno tj. da su milijarde slozenih informacija nastale slucajno.Jbg kad mi nauka bude pokazala gde danas "zivo nastaje od nezivog" i gde su prelazne forme bilo koje vrste i jos milijardu pitanja za koje nauka nema nikakve odgovore ili su smesni onda mozda i ja ponovo budem ateista.
Da me ne shvatis pogresno, nemam nista protiv ostalih stvari koje si napisao, osim ove gore opaske koju sam naveo. ;)
--- Citat: TeH FiLiP Oktobar 07, 2010, 06:48:30 posle podne ---hriscanstvo,ono propagira mir i ljubav i okreni drugi obraz i prihvati sve ljude is tvorenja bozija blablabla tako da po hr logici trebalo bi dopustiti tu paradu,zato akzem da je glupo pozivati se na hr vrednosti u ovakvom slucaju.Ja celo ovo vreme pricam da ljudi imaju pravi cilj,SPRECITI PARADU,ali pogresne razloge za to sprecavanje.
--- Kraj citata ---
Pa ti kao da si citao bibliju :D , ovo si napisao proizvoljno, jbt neko bi poverovao da si stvarno citao bibliju ;)
Ova parada itekako ima veze sa hriscanstvom i sa moralom, i to je veoma veliki razlog za njeno sprecavanje. Nesme se dozvoliti da covek udje u MORALNU TOLERANCIJU, jer cemo onda morati da trpimo i gore stvari od gej parade, jbg. meni ce biti moralno ovo tebi ono i moracemo da se tolerisemo.
I da se malo podsetimo ovih slika u kojima se takodje vidi koliko su pederi nemoralni i koliko ismevaju hriscanstvo. Najpre mislim na 9, 10 , 11 sliku odzgo.
http://www.zombietime.com/folsom_sf_2007_part_1/index.php
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju