Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
TeH FiLiP:
--- Citat: pirat Oktobar 07, 2010, 10:26:35 pre podne ---
--- Citat ---p.p.s. ja sam cuo da se policija nesto buni oko plata,pa mozda bude strajka i ne bude gejsha parade.
--- Kraj citata ---
to bi realno bilo najbolje i kako treba ...
--- Kraj citata ---
kolega s afaksa je neki organizator neceg takvog,valjda neke delegacije jebem ga,juce se svadjao s nekim preko moba u fazonu "Ako ne isplate,nek sami cuvaju pedere desetog"
srebrni vuk:
nisi me razumio,nisam govorio o bilo cijem ekskluzivnom pravu kao hriscanina vec o tome da po bozjem zakonu nije normalno da 'opste' ljudi istog pola jer nema onog osnovnog,potomstva,tako da tu dobra nema samo veliko zlo... pa i u prirodi + i + ne idu zajedno - i - ne idu zajedno... a ljudi su svi gresni,neko manje neko vise... za lomacu nisam mislio bukvalno al defakto dobrim batinama treba razjuriti taj gadluk
TeH FiLiP:
--- Citat: srebrni vuk Oktobar 07, 2010, 10:41:15 pre podne ---nisi me razumio,nisam govorio o bilo cijem ekskluzivnom pravu kao hriscanina vec o tome da po bozjem zakonu nije normalno da 'opste' ljudi istog pola jer nema onog osnovnog,potomstva,tako da tu dobra nema samo veliko zlo... pa i u prirodi + i + ne idu zajedno - i - ne idu zajedno... a ljudi su svi gresni,neko manje neko vise... za lomacu nisam mislio bukvalno al defakto dobrim batinama treba razjuriti taj gadluk
--- Kraj citata ---
nisam ja mislio da je biti gej normalno,nego pricam da ako geldamo bozji zakon,malo toga je normalno.Uglavnom zato sto su taj "bozji zakon" pisali ljudi sa nekim svojim subjektivnim shvatanjima.Jbg,tada nisu mogli pretpostaviti da ce biti ljudi koji se pale na to da neko pisa ili kenja po njima,pa nisu u bibliji napisali "Thou shalt not shit on thy lover" :D ,tako da po bibliji ispada da je to normalno jer se ne pominje :) Ko zna dal bi u bibliji da su znali za steroide napisali "Ne koristi supstance rad irasta preko prirodne granice bogom date",pa ja opet garantujem da bi ih svi uzimali ;D ne sirim pricu ovako da bih opravdao homoseksualizam,samo kazem da biblija bas i nije neko merilo o zivotu u 21 veku.
a o potomstvu se ne brinite,nece covek izumreti zbog pedera jer ih je oduvek bilo,vise zena za heteroseksualce :),tako samo izbacujemo te gene fakticki iz daljeg sirenja :) Veca je sansa da cemo izumreti od gladi ili rata,jer nas vlast jebe kao vrstu od Juzne Afrike do Indokine.
Jednostavno poenta ej u tome DA SU MANJINA,i kao takvi moraju da se povinuju tome da vecina ne zeli da ih gleda kako praktikuju svoje homoseksualno "pravo" u kaficima itd.Neznam da li je normalno,bolest ili poremecaj,ali znam da ne zelim to da gledam,i buduci da predstavljam vecinu,necu ja da se pomeram nego moraju oni.
CELA POENTA JE DA PARADE NE BI BILO DA IM VLAAADAAA NIJE GARANTOVALA BEZBEDNOST I ONE HILJADE POLICAJACA!
Sasa Ilic:
--- Citat: TeH FiLiP Oktobar 07, 2010, 11:52:08 pre podne ---
CELA POENTA JE DA PARADE NE BI BILO DA IM VLAAADAAA NIJE GARANTOVALA BEZBEDNOST I ONE HILJADE POLICAJACA!
--- Kraj citata ---
Pa ta ista Vlada mora da ih obezbedjuje kako zna i ume jer nema onda nista od Evrope...Ja ne znam ko vidi neki nas spas odlaskom u EU,po meni jos vise cemo potonuti nego sto cemo se izdici...Drzava u haosu ljudi zive u bedi,a oni rasipaju nas novac na pedere mamu im jebem bas!! Bolje da su tim param nahranili gladne ljude..
Pedja_Petrovic:
jbg filipe ti odo u misiju da dokzaes kako je hriscantvo sranje i kako to nema veze sa pederima
ok..ajde da se slozimo oko toga
ali ne mozes ti iz bg sa 24 god da ponistis nesto sto je stvarano hiljadama godia BILO DA JE TO SRANJE ILI NE
dakle..nema veze dali si pravi ili lazni vernik..NISI PEDER to je bitno..
ako onaj se moli bogu a to radi lazno..to je njegov problem jebiga..on bar ima neka nacela..nisu moralna ali ima neka..bar glumi.
pederi su bolesni ljudi kojima treba lecenje i to sto oni rade je nesto sto se kosi sa tom tradicjom ma kakva onda da je jebiga...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju