Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (9/177) > >>

Ted Arcidi:
ja se iskreno nadam da ce ti politicari, a i ostali koji podrzavaju ove nakaze doziveti to uzivanje da gledaju svoju decu na ovakvim slikama ,od sveg srca im to zelim

MR.BIG:
Pre nego neko potegne palice i kerove ..... bilo bi bolje da se u istom ili vecem broju okupimo ispred zgrade u prilogu ...... alo bre , ljudi u ovoj zemlji nemaju sta da jedu , seku prste sebi ...... ovo je samo jos jedna od fora za odvracanje od pravih problema ..........

Ted Arcidi:

--- Citat: MR.BIG  Septembar 25, 2010, 12:33:51 pre podne ---Pre nego neko potegne palice i kerove ..... bilo bi bolje da se u istom ili vecem broju okupimo ispred zgrade u prilogu ...... alo bre , ljudi u ovoj zemlji nemaju sta da jedu , seku prste sebi ...... ovo je samo jos jedna od fora za odvracanje od pravih problema ..........

--- Kraj citata ---
apsolutno se slazem, red je da ih najurimo na isti nacin kako smo ih i doveli na vlast

breshahils:
XXXX puta sam rekao sebi da je Hitler bio upravu što se tiče te boleštine...

Nadam se da će što više ljudi sa foruma biti prisutno tog dana na kontra paradi i neka im u moje ime prenesu "pozdrave" jer sam ja daleko da bi dolazio.

Iskoreniti boleštinu, saseći u korenu da nebi doživeli sutra da gledamo tako i našu decu.

Po n-ti put neka rade šta god žele u 4 svoja zida ALI da ja i bilo ko normalan gleda tako nešto NE MOŽE!!!

Nisu tu poremećena ničija prava čak ni njihova jer nebi voleo da gledam ni ja ni moje dete i žena u sred BG kako se muškarac i žena degutantno ljube ili rade nešto kao sa onog snimka iz San Franciska

Nenad018:

--- Citat: IGOR_X3M  Septembar 24, 2010, 11:42:10 posle podne ---
--- Citat: Nenad018  Septembar 24, 2010, 09:47:31 posle podne ---
Ne nego ce biti mrtav peder ;)

--- Kraj citata ---

Mislim da nema potrebe za takvim recnikom da nebi bio lock.

Ubedjen sam da ce u skorije vreme morati svaka vlada i svaki parlament da imaju po zakonu odredjeni broj homoseksualaca.

--- Kraj citata ---

Ok, vec je to zakonski regulisano, moj komsija radi u policiji i oni su dobili dopis jos pre mozda 2 godine,  moraju da imaju bar 1 pedera,isto kada je donesen zakon za ljude sa invaliditetom. U parlamentu isto ima, vidis i da otvoreno  daju podrsku tome .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju