Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Wroy:
--- Citat ---moj komsija radi u policiji i oni su dobili dopis jos pre mozda 2 godine, moraju da imaju bar 1 pedera
--- Kraj citata ---
a svi rade poseban test da bi se znalo ko je ko :)
sorry,ali ja ne verujem da je takav dopis postojao.... mada..kako stvari sada stoje ... :(
ivan.ipsc:
Tako to sve krece prvo traze da ih gledamo kao normalne ljude , kao da nisu bolesni, posle toga traze parade , pa nakon parade traze da se jebu po ulicama ,zatim da usvajaju decu i nakraju ce biti ili ces biti peder ili ce te proterati iz drzave !!!! ZATO IH TREBA SASECI U KORENU KO I SVAKU BOLEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeep:
--- Citat: Ted Arcidi Septembar 25, 2010, 12:27:10 pre podne ---ja se iskreno nadam da ce ti politicari, a i ostali koji podrzavaju ove nakaze doziveti to uzivanje da gledaju svoju decu na ovakvim slikama ,od sveg srca im to zelim
--- Kraj citata ---
bravo za post
IGOR_X3M:
Po Beogradu su polepljeni plakati protiv gej parade sa onim odvratnim slikama koje se nalaze na onom linku sa prve strane.
http://www.alo.rs/vesti/31347/SEKS_UZIVO_na_gej_paradi
sasacg:
Mora da se stane na put toj bolestini i zlu...Ako ne sad,onda nikad nece!!!
Treba zgaziti i njih i ove iz vlasti koji sve to podrzavaju...Ako svako kaze "sta ja tu mogu da uradim,kad niko nece",onda cemo skroz da potonemo...ako svako shvati da ako svako od nas hoce nesto da poboljsa,mora da da svoje ucesce u tome,a ne da kuka kako niko nece,a sto bi onda on...
Stop gadovima pederskim!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju