Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
tanatos:
A paljenja i rusenja ce biti to je neminovno, ako bude i parade.
zeleli to mi ili ne... O tome ne vredi ni diskutovati. Ne izlaze navijaci da aplaudiraju i vicu "tako je" ...
Samo se nadam da je nece odrzati, da nece provocirati inace opet ode grad u blokadu i udri po dzepu radnika da se sanira...
Slanina:
Ocigledno niste razumeli na sta sam ja mislio al oke to je ok ni ja ovde pola ljudi ne razumem pa nikom nista :)
Kad sam rekao da bih voleo da se rusi i pali po bg to je zato da se vidi cemu vodi ta parada a ovim navijacima samo to treba i ovako nisu dugo rusili tamo po bg...a svako ko podrzava tu pedersku organizaciju mora da bude svestan da ce biti nereda po gradu.
A i iskreno zabole mene za te peder po Beogradu, pa braco mila hteli se jevropu pa eto vam je..glasali ste za nju sad lepo i budite spremni da dobijete qrac u bulju zbog nje :)
VeljaP:
--- Citat: Slanina Oktobar 02, 2012, 03:44:10 posle podne ---Ocigledno niste razumeli na sta sam ja mislio al oke to je ok ni ja ovde pola ljudi ne razumem pa nikom nista :)
Kad sam rekao da bih voleo da se rusi i pali po bg to je zato da se vidi cemu vodi ta parada a ovim navijacima samo to treba i ovako nisu dugo rusili tamo po bg...a svako ko podrzava tu pedersku organizaciju mora da bude svestan da ce biti nereda po gradu.
A i iskreno zabole mene za te peder po Beogradu, pa braco mila hteli se jevropu pa eto vam je..glasali ste za nju sad lepo i budite spremni da dobijete qrac u bulju zbog nje :)
--- Kraj citata ---
a cekaj na koje izbore ti konkretno mislis?
Thor_ZR:
Danas su sve stranke proeuropske izuzev DSS, Radikala i Zveri. A oni su u debeloj manjini.
Slanina:
Ja vala to sa evropom je pocelo jos onda sa onim mafijasem Djindjicem..a sto se danasnjih stranaka tice pocevsi DS, SPS, URS, SNS, LDP i ostalo sve su to ista govna..svima je njima za cilj da se obogate i posle ih zabole..eo gledam pre neki dan nekakva istrazivanja sto su bila navodno mi spadamo u drzave gde ima najvise milijardera pa majku mu to je pravi dokaz koliko se nakralo na racun ove drzave u zadnjih par god...uostalom ja ovde mogu samo da kenjam a i vi takodje sa mnom jer njih zabole tuk iza nas
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju