Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Slanina:
Zar treba zbog evrope ovako da nam bude
Razbijanje gej parade u Beogradu!!!
ili
Rat u Beogradu - Parada bre, ponosa 2010. (Belgrade pride 2010) 1/2
Rade Serbedzija:
Ljudi treba da shvate da ce ispasti samo maloumni ako izadju da biju gay populaciju(to vam je isto kao da pljujete po ugledu vase zemlje) iz razloga sto ce se oskrnaviti ugled nase zemlje tempirano je da je 16 izvestaj o srbiji za integracije u eu znaci posle parade,zamislite kako ce to ispasti ako ispadne pokolj u izvestaju da je srpski narod stoka nemaju ravnopravnost itd.....dokle to vise ? (niko nesme da bude zinad drzave) sto ja ili bilo ko drugi ima od toga da idemo da tucemo gay orjentisane ljude ??? jel ugrozavaju mene vas moju vasu porodicu ? NE,samo ce se pokvariti ugled drzave sto je po mei ne dopustivo(a sto je i interes odredjenih grupacija samo su ljudi glupi i slepi da vide to),znaci da budem jasan smatram da je bogohulje sto gay clanovi kako je Ivica Dacic juce rekao u emisiji oko nose kartonske slike isusa itd...to stoji i sa tim se apsolutno slazem,ali isto se tako slazem da nema niko pravo da deluje sam van organa koji su zaduzeni za to,radi ugleda drzave zatovrio bi sve ljude koji idu da biju gay clanove u zatovr da se nauce reda da je drzava iznad svega i da se mora znati red,par godina robije je lek,ugled drzave se mora ocuvati,zakon se mora postovati dok ne bude reda ova drzava ce i biti to sto jeste,a one sto su onog francuza ubili nisam pratio ceo slucaj ali bi ih osudio na po 40 godina zatvora,olos prokleti idu da unistavaju i lome svoj grad i kvare ugled svih nas i nase zemlje,ja da dodjem na vlast znao bi se red u roku od mesec dana.
vlada sin:
Ma kakvih mesec dana, za 5 dana brate.
BBBbbb:
--- Citat: VeljaP Oktobar 02, 2012, 09:18:17 pre podne ---...mozda je momak samo glup? :D
--- Kraj citata ---
Mislis? Bas intaligentna pitanja postavlja.
Ja u pocetku mislio da je trol.
Slanina:
Ne radi se o tome sto ce oni da se prosetaju i to da prikazuju tu bolest...ja stvarno mislim da to nije normalno a sve nam je to stiglo sa zapada ili ko zna odakle vise. Ja se nesto ne secam kroz istoriju da smo mi imali toliko pedera sta vise ne secam se uopste ni da smo imali i sada oni odjednom traze neku ravnopravnost..ako hoce da se jebu u bulju nek se jebu ali ne moraju to nama da prikazuju sta nas briga bre. Sledece, od takvih ne moze nista dobro da bude samo bolest i steta, obicni paraziti i crkva se takodje protivi tome, vi ako stvarno mislite da je u redu videti 2 lika kako se ljube po autobusima i parkovima onda je to vas problem..ja sam za to da se ti ljudi lece da se vidi u cemu je problem sa njima mozda su imali neki psihicki problem u detinjstvu sve ja to razumem dosta je krvi proliveno u Srbiji, ratovi i razna sranja mozda je to posledica svega toga...ali ako im se dopusti ta glupa parada onda ce uskoro narod to da prihvati i pomirice se sa time i sutra cemo imati priliku da moj sin ili vas dodje kuci i kaze "tata zelim da te upoznam sa deckom" i sta cete mu reci? "Bravo sine?" To u Srbiji nikad ne sme da prodje ali NIKAD..oni nek se jebu ali van javnosti a ne da truju omladinu sa tim i sutra ce ti pricati kako je sve to normalno i kako je sve to u redu..uostalom pogledajte danasnje klinke sve su polugole ako neka ne izgubi nevinost do 16 god odma joj se drugarice podsmejavaju ili namerno nadje nekog kako bi se hvalila kod drugarica i sve je to posledica zapada..zato sto nam svasta prikazuju na televiziji da ni mi sami vise ne znamo sta je normalno a sta ne...rade to godinama a da se niko ne obazire vi mozete da pricate sta god ocete ali to za mene nikad nece biti normalno
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju