Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
BBBbbb:
Koliko si imao godina 90ih?
Ne ulazim u politiku, nemam zivaca za tako nesto, ali reci da se 90ih zivelo isto je tesko glupost.
Pa skoro cele te 90e smo ratovali. Malo, malo pa krenu redovi za ulje, mleko, cigare i sl...
To sto je sve bilo drzavno mozes macku o rep, jer skoro nicega nije bilo...
Nije problem da se nesto proda i ode u strano ili domace privatno vlasnistvo, vec sta ce taj neko da radi sa tim. Meni se to drzavno vlasnistvo i ne svidja previse, jer to ovde kod nas znaci da moze da ga zajase ko i kako oce...
Slanina:
--- Citat: BBBbbb Oktobar 04, 2012, 10:24:46 pre podne ---Koliko si imao godina 90ih?
Ne ulazim u politiku, nemam zivaca za tako nesto, ali reci da se 90ih zivelo isto je tesko glupost.
Pa skoro cele te 90e smo ratovali. Malo, malo pa krenu redovi za ulje, mleko, cigare i sl...
To sto je sve bilo drzavno mozes macku o rep, jer skoro nicega nije bilo...
Nije problem da se nesto proda i ode u strano ili domace privatno vlasnistvo, vec sta ce taj neko da radi sa tim. Meni se to drzavno vlasnistvo i ne svidja previse, jer to ovde kod nas znaci da moze da ga zajase ko i kako oce...
--- Kraj citata ---
U pravu si malo malo pa se ratovalo a makar se branilo svoje, a evo ova demokratija je cudo samo tako bas nas briga uzese nam deo teritorije a niko ni da pisne jbg cutimo da nas ne bi karali, prepisava nas ko kako hoce jedna obicna Albanija koju bi mogli za nedelju dana skroz na skroz pocistimo pa onda mos mislit Hrvati kenjaju i oni na nas onda odozgo madjari oce neka svoja prava u vojvodini ili kako kazu ne mozemo u evropu ako im se ne vrate nekakve kuce ili ko zna sta su izmislili...pa onda braca crnogorci priznali nezavisnost zabili nam noz u ledja i sve najgore o srbiji pricaju ko da su Boga ti i njih bombardovali, ko da su oni ratovali u Hrvatskoj, Bih ili na Kosovu svi ispadose zrtve oko nas samo Srbija najveci zlocinac u evropi...a o siptarima sto su vadili organe ljudima i prodavali to svi cute u evropi ne sme da se pomene svi se prave ludi a kad nas covek pretuce nekog amerikanca odma skace cela amerika ma sramota bre i to ti je ta dobra politika o kojoj vi pricate, srbija prima svaki dan neke ultimatume..sad se ponosite time kada kazete da u I Svetskom ratu Srbija nije htela da se pokori Austriji da smo prkosili tolikoj sili al smo sacuvali obraz hvalite se svakome a sta ces sutra reci kako smo primi kurac u bulju, kako smo izgubili teritorije, kako smo proglaseni najvecim zlocincima, kako su nas politicari prodali...ova zemlja vise ne zna ni gde ide ni sta oce..ja u tu evropu da se pitam ne bi ziv uso jer meni ne treba njihova unija, ta unija je napravljena za mnogo vece lopovske zemlje kao sto su Velika Britanija, Nemacka, Francuska, Austrija a ne za Srbiju i koga mi to imamo od prijatelja u toj uniji ? Svi pricaju o nekoj izvanrednoj politisi spoljnih poslova a nijedna zemlja nece da stane uz Srbiju zbog nas vec zbog svojih interesa...zabole njih za Srbiju
Milan_Kresojevic:
Ma nema pedrijade,otkazana,rekao mi juce lik iz interventne.Dacic rekao NE :)
Slanina:
A znamo nego se sad rasprava vodi o politici :D
Milan_Kresojevic:
--- Citat: Slanina Oktobar 04, 2012, 11:16:08 pre podne ---A znamo nego se sad rasprava vodi o politici :D
--- Kraj citata ---
A ok,ja reko' da javim ... :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju