Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (140/177) > >>

Thor_ZR:

--- Citat: BBBbbb  Oktobar 04, 2012, 05:07:36 posle podne ---Uvredi se ti Tanatos sad ovim koliko oces, al to kako si ti ziveo 90ih, nije bilo od regularne plate radnika na pumpi.

Drugo, to da nije bio rat, reci gomili ljudi sto su isli da se "igraju puskaranja" i gomili sto su pobegli iz svojih domova...

--- Kraj citata ---

To samo neko potpuno neodgovoran može da lupi, jer treba imati poštovanja prema svim ljudima koji su ostavili zube na ratištu ili su proterani iz svojih kuća a njih je bilo jako mnogo. Stotine hiljada, prijatelju.

Pedja_Petrovic:

--- Citat --- jer treba imati poštovanja prema svim ljudima koji su ostavili zube na ratištu ili su proterani iz svojih kuća a njih je bilo jako mnogo. Stotine hiljada, prijatelju.
--- Kraj citata ---

drugar
ipak bi na ovom mestu trebalo da podvuces liniju...na zalost nije misljenje vec EMPIRJSKO znanje (o temi koju si naceo)

sasacg:
Najvise volim kad se za los zivot 90-ih krive samo tadasnja vlast,a ne oni koji su nas uvalili u sranja,kojima je cilj bio da nas rasture,uniste,da skinu sa vlasti one koji im ne odgovaraju,dovedu one koji ce da rade u njihovom interesu (bas taj djindjic i kompanija) i da sprovedu sve ovo sto se i desilo poslednjih 12 godina...

Setite se samo Libije,pa evo sad i Sirije...I tamo ce da dodje neki djindjic koji ce da radi kako USA kaze...A za narod,koga boli kita...Samo povucite paralelu.Lakse je kad gledas sa strane,neke stvari ti budu dosta jasnije...

tanatos:
to ja pokusavam Sale da kazem, al dzaba ne razumeju...

Ja drugari, sad, kad je stanje najgore ikad, zivim bolje od 99% vrsnjaka. (NE ZIVIM LEPO, ALI OCIGLEDNO, GLEDAM VIDIM ZNAM  DA MOZE MNOGO GORE)
Sa 24 godine imam 3 godine radnog staza, zavrsenu akademiju, Visoku skolu pri kraju (razlicite oblasti)
A "tata" mi ni skolarine nije placao. Sve brate sam sa 10 mojih.
E u tome je razlika. Jedni ce 2 zivota da krive vlast, drugi ce da rade i to je to ;)

@thor
Kuce niko ne napusta zbog politike vec zbog noza pod grlom, tako da tu temu ne moras da diras.

@bbbbb
matori, moji baba i deda su imali desetine grla stoke u CG, preko 5 hektara vocnjaka, moji drugi baba i deda su sve to imali isto samo u Srbiji. Ljudi su radili dok su mnogi ili kukali na vlast ili slusali cetnicke pesme. Majka je radila za 3 marke ko racunovodja, al si imao odakle sa strane.
SAD SA STRANE NEMA! Drzava ti naplacuje porez na stoku, na imanje, na vocnjake, drzava ti ne daje da proizvodis meso za sebe, dolazila inspekcija skoro kod mojih zato sto cale uzeo 500 nosilja pa da vidi u kakvim se uslovima cuvaju!!! E to je vasa demokratija i to je ono za cim ja zalim. Popisuju imanje da se placa porez :D
Pa devedesetih se iznese i proda tele na pijacu, a sad te komunalci biju ako prodajes luk i paradajs a nisi platio tezgu.

tanatos:
Koliki je spoljni dug bio kad je DS dosao na vlast? A koliki je sad?
Jel Djindjic bio dobar sa Nemcima? Sto nas ne vratise na Kosovo?
Jel bilo reformi? Pa cek, kako kad ga ubise tad uhapse hiljade ljudi?!?! A nisu mogli za njegova zivota? cek bre, to malo nelogicno.
A i dalje mi niko ne kaze sledece:
RAZLIKA! Sta je bolje u odnosu na 90-e?
Rafovi su puni, al nema para da se kupuje!
Goriva ima, al nema para da se sipa.
Granice otvorene, al nemas para da odes do susednog grada a ne da ides van drzave.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju