Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (16/177) > >>

TeH FiLiP:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 28, 2010, 07:00:44 pre podne ---..i da....
a 2015 ako bog da ti ces imati DECU.....

--- Kraj citata ---

gori si od moje devojke ;D bioloski sat otkucava :D

Sasa Dimitrijevic:
Upravo sam i ja to pricao celo vreme..
Za 5-10 godina svasta cemo gledati na paradama..  Za sada su ovo decje igre festivalskog tipa, ali polako ce da se pretvara u nesto slicno nalik u SF.. Nazalost mi to  ne mozemo da izmenimo, ni mirnim putem, ni batinama.. Jednostavno je tako i tu je kraj price.. Dobice sve sto su zeleli, na ovaj ili onaj nacin.. Sve dok su na vlasti politicari koji to dozvoljavaju..

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: TeH FiLiP  Septembar 28, 2010, 07:04:01 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 28, 2010, 07:00:44 pre podne ---..i da....
a 2015 ako bog da ti ces imati DECU.....

--- Kraj citata ---

gori si od moje devojke ;D bioloski sat otkucava :D

--- Kraj citata ---

Kolko rece da imas godine 24.. Ja sam prvo dete dobio u 25. tako da imas jos jednu godinu fore.. ;)

breshahils:
Ne mora se ubijati pa da čovek ispašta zbog bolesnika, nešto se treba napraviti naročito forumaši iz BG, ja da sam u BG nebih propustio kontramiting nizašta na svetu.

Ima i par stvari sa kojima se može izbeći konfrotacija sa policijom koja samo radi svoj posao, jeste li videli u army shopovima one praćke :D + lageri , glinenih golubova će biti taj dan na pretek...mašta radi svašta ;)

Stvarno mi se gadi u šta se ovaj svet pretvara i time se "ponosi".

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Samo sam pricao o ovome-neka rade to iza zatvorenih vrata.

--- Kraj citata ---

da brate,SAMO STO ONI NECE TO DA RADE IZA VRATA VEC NA ULICI u tome i jeste fora

jbg vidi
ti kazes da si ateista..i to je ok
i zamisli sada da se okupi vas 500 koji imate isto misljenje i da hodate po bg sa razno raznim natpisaima koji pljuju po necemu u sta 90% ljudi u ovoj zemlji veruje i da vas 500 hocete dokazati kako isus jeste postojao ili nije....whatever...
znaci...
vi ili mi...nije bitno....to je MANJINA
dakle
ateizam nije bolest pa ipak ne bi se lepo proveo i sigurno vlast ne ib stala u zasitutu takvog jednog skupa a ZA OVE NAKARADE STAJE

da me neko krivo ne shvati...
mozda sam naveo glup primer ali je sustina JASNA...

veruj ili radi u sta god hoces-ALI NEMOJ JAVNO i nemoj to nazivati PONOSOM jer vrejkdas PONOS 98% LJUDI KOJI ZIVE U OVOJ ZEMLJI..
o tome se radi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju