Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (172/177) > >>

Ishmerish:
Ma hebli vas pederi vise!

Koje su ovo zamene teza ???

Sta cemo sa drakonskim cenama, stopom nezaposlenosti, onom sprdnjom koju nazivaju prosecna plata u Srbiji, cenama naftnih derivata, unistenom poljoprivredom, za saku chunga lunga zvaka prodanim fabrikama.......

I NA KRAJU SA ABNORMALNOM DEKADECNIJOM, U KOJU SVE DUBLJE UPADAMO?

Znaci moze da nas guzi kako ko hoce i kad hoce, ali cemo da se busamo u grudi nedelju dna oko parade, kako smo mi TRUE Srbi.... ?

bojan lepojevic:

--- Citat: Ishmerish  Oktobar 01, 2013, 01:54:33 posle podne ---Ma hebli vas pederi vise!

Sta cemo sa drakonskim cenama, stopom nezaposlenosti, onom sprdnjom koju nazivaju prosecna plata u Srbiji, cenama naftnih derivata, unistenom poljoprivredom, za saku chunga lunga zvaka prodanim fabrikama.......

Znaci moze da nas guzi kako ko hoce i kad hoce, ali cemo da se busamo u grudi nedelju dna oko parade, kako smo mi TRUE Srbi.... ?

--- Kraj citata ---

x2..i zaboravio si da svako malo i NEDAMO KOSOVO :)

Ishmerish:

--- Citat ---prodanim fabrikama.......
--- Kraj citata ---

Boki ove tacke su beskonacne :-[

sky:

--- Citat: Ishmerish  Oktobar 01, 2013, 01:54:33 posle podne ---Ma hebli vas pederi vise!

--- Kraj citata ---

Razumem ja sta ti i Bojan pricate. Netreba ici u krajnost, jer onda ce samo biti gore. Npr ja sam pravoslavac i sad treba da postim svaki post, i teram druge da rade isto. Lex je malo preterao iznoseci tolko informacija. Dovoljno je samo uputiti na pravu internet adresu jer su to upuceniji vec napisali.

bojan lepojevic:
Nisu buraz, ima formalno jos neprodatih fabrika/firmi..ovo se zove suptilno kolonijalni odnos, koji je cesto nesuptilan
Pusti sad fabrike, ne daj Kosovo ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju