Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Ishmerish:
Ma hebli vas pederi vise!
Koje su ovo zamene teza ???
Sta cemo sa drakonskim cenama, stopom nezaposlenosti, onom sprdnjom koju nazivaju prosecna plata u Srbiji, cenama naftnih derivata, unistenom poljoprivredom, za saku chunga lunga zvaka prodanim fabrikama.......
I NA KRAJU SA ABNORMALNOM DEKADECNIJOM, U KOJU SVE DUBLJE UPADAMO?
Znaci moze da nas guzi kako ko hoce i kad hoce, ali cemo da se busamo u grudi nedelju dna oko parade, kako smo mi TRUE Srbi.... ?
bojan lepojevic:
--- Citat: Ishmerish Oktobar 01, 2013, 01:54:33 posle podne ---Ma hebli vas pederi vise!
Sta cemo sa drakonskim cenama, stopom nezaposlenosti, onom sprdnjom koju nazivaju prosecna plata u Srbiji, cenama naftnih derivata, unistenom poljoprivredom, za saku chunga lunga zvaka prodanim fabrikama.......
Znaci moze da nas guzi kako ko hoce i kad hoce, ali cemo da se busamo u grudi nedelju dna oko parade, kako smo mi TRUE Srbi.... ?
--- Kraj citata ---
x2..i zaboravio si da svako malo i NEDAMO KOSOVO :)
Ishmerish:
--- Citat ---prodanim fabrikama.......
--- Kraj citata ---
Boki ove tacke su beskonacne :-[
sky:
--- Citat: Ishmerish Oktobar 01, 2013, 01:54:33 posle podne ---Ma hebli vas pederi vise!
--- Kraj citata ---
Razumem ja sta ti i Bojan pricate. Netreba ici u krajnost, jer onda ce samo biti gore. Npr ja sam pravoslavac i sad treba da postim svaki post, i teram druge da rade isto. Lex je malo preterao iznoseci tolko informacija. Dovoljno je samo uputiti na pravu internet adresu jer su to upuceniji vec napisali.
bojan lepojevic:
Nisu buraz, ima formalno jos neprodatih fabrika/firmi..ovo se zove suptilno kolonijalni odnos, koji je cesto nesuptilan
Pusti sad fabrike, ne daj Kosovo ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju