Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
bojan lepojevic:
Klasican hejter, nije za drustvo ;)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bojan lepojevic Oktobar 02, 2013, 11:25:36 pre podne ---Klasican hejter, nije za drustvo ;)
--- Kraj citata ---
aha
ok..
a ono govno sto je sinoc reklo da ce vladiki da ruke nasecka za potpalu iz razloga sto je on ljut tamo na nekog kacavendu i slicno?
mislim,ti znas moj stav o crkvi itd,ali ono me sinoc do te mere iznerviralo da bih voleo da sam bio u toj emsiji vise nego ista i da mu ja "objasnim" neke stvari
picka jedna poltronska!!
sasacg:
Cika Peki,pa ne moze se tako u Evropu ;D
Moras se iskulirati i prihvatiti obaveze koje smo kao drzava prihvatili. Moras zagrliti komsiju pedera, pardon homoseksualca, odnosno clana zajednice, ali malo drugacije sexualne orijentacije. Sirimo ljubav,a ne mrznju. Sirimo cmar,a ne homofobiju. Paradirajmo u bojama duge,drzimo se za dlakave rucice... Evropo,dobri smo mi,casna poltronska...samo malo da se priviknemo
bojan lepojevic:
Djape, nisam pratio..
A sto se crkve tice - jedan je patrijarh Pavle, Amfilohije i ostala banda su cista mafija..nema trunke pravoslavlja u onome sto ovaj mitropolit propoveda.
Al takva smo drzava, licemerje na sve strane puca
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bojan lepojevic Oktobar 02, 2013, 12:28:49 posle podne ---Djape, nisam pratio..
A sto se crkve tice - jedan je patrijarh Pavle, Amfilohije i ostala banda su cista mafija..nema trunke pravoslavlja u onome sto ovaj mitropolit propoveda.
Al takva smo drzava, licemerje na sve strane puca
--- Kraj citata ---
ja se potpno slazem
ali samo mi jedna stvar nije jasna
jel treba sada da grupica od par stotina ljudi (nije bitno da li su pederi ili ne,ili smo ti i ja npr sa nasim uverenjima) da rusimo sve ono u sta veruje 5 mil ljudi i to na nekoj toboz nac TV?
Mislim,odkuda pravo reci npr kao sto si ti rekao da je taj amflohije ili kako vec mafijas i licemer,dok grupa koja uzima lovu za zastitu keruse Mile ili npr ovaj pajser sto je sinoc popljuvao sve sto nosi predznak S zarad licne promocije i dva boda da bi se ogrebao za neki snosaj kod neke nesretnice?
mislim-meni se licno to gadi
to je moje misljenje i sigurno ga ne bih izneo ni danas ovde,da nisam sinoc gledao one bljuvotinu i onu sramotu sinoc
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju